-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 Mart'ta düzenlenecek yerel seçimde vatandaşlığa hak kazanmış 53 bin Suriyelinin oy kullanacağını söyledi.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Olaya 2 açıdan bakıyorum.
1- Almanya vatandaşı birisi Türkiye'ye gelse vatandaşlık kazansa onun oy kullanmasına karşı çıkar mıyız?
2- Suriyeyilerin kendi isteklerinden ziyade savaş ile geldiklerini varsayaraksak vatandaşlık vermek ne kadar doğru?
Sayın bakanım Soylu beyi çok severim ama bu politikalarını yanlış buluyorum verilmemesi gerekiyordu.
Siber suçlarla alakalı yaşadığınız problemleri PM atabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Burası siyaset forumu değil bakanım falan gibi terimleri kişisel sosyal medya hesaplarında kullanırsın onun yeri değil burası. Suriyede savaş bitti dünyadan bihabersin heral ortada farklı oyunlar var. Senin benim geleceğimi suriyelilerin belirliyor sende kendince bunları savunuyorsun, komik.
Saçma sorununda yanıtlayayim yanıtsız kalmasın almanyadan gelip vatandaşlık alanlar elbette şuandada varlar ancak ülkeyi istila edecek sayıda değiller. Hele görgüsüz hiç değiller.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İstediğim kelimeyi istediğim yerde kullanırım SAYIN BAKANIM SÜLEYMAN SOYLU dediğim örnekteki gibi. Suriye'de savaş bitti öyle mi Rusya'dan farklı yansıtıyorlar size belli ki cephede olanları tanıyorum yorma kendimi.
Sen Rusya'da değil misin hangi gelecek ha Türkiye'ye geleceksin sanırım geri
Sorum saçmaysa yanıtlamazsın olur biter bir örnek verdim ve gayet mantıklı soruydu.
Kinini git öteye kus 20 yaşındasın Suriye'deki savaşı bana anlatacaksın öyle mi? Tekrar yazıyorum bak iyi oku
Kendisini severim bazı politikalarını sevmesem de SAYIN BAKANIMIN
Siber suçlarla alakalı yaşadığınız problemleri PM atabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Boş muhabbet. Kaç aydır şu forumdasın siyaset dışında, konu baltalamak dışında bir işlevin yok çok meraklıysan siyaset forumlarında gider yaparsın siyasetini burası WM ARACI, webmaster forumu.