-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Askeri personel
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Herkese iyi akşamlar.
Bu aralar sitelerle fazlasıyla uğraşma isteği var içimde ama ne tür site açmalıyım ona karar veremedim. ilgili olduğun konuda site açmalısın diyenle olacak eminimki ama ben ileriye dönük yatırım yapabileceğim şeyler düşünüyorum. Fikir verebilecek veya aklında projesi olan yatırımım boşa gitmeyecek fikirleri yorumda veya pm’de belirtirseniz mutlu olurum.
yatirimkulis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İş Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Dostum bu soru günde 4 defa forumda dönüyor ayrı ayrı konu halinde :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Size göre farklı ne? Ne verelim mesela? Siz olsanız ne yazardınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam onu kımse soylemez. Mesela ornbek vereyım soyleseler patlar gıder. Örnek vereyım pinterest uzerındne para kazanmayı ılk keşfedenler zamanında parayı aldıalr kazandılar sonra işte sağa sola yaydılar mesela şimdi de pinterestte para kazanma hayli zorlaştı. Mesela en basit örneği web sitesi üzerinden para kazanma yada makale yazarlığı para kazanma yollarını ılk zamanlar yapanlar çok para kazandılar. Bunun bir sürü kanıtı bulunur. Hatta forumda bıle vardır geçmiş ve gunumuzu karşılaştıraak . Açıklandı şuan açıklayan kişiler karşılarına milyonalrca rakip aldı kazanma oranı da yüzde 70-90 arası duştu. soylemezler artık hocam soyleselerde artık kazanacagını kazanıp kazanma işi yavaş yavaş bitmeye yakın soyler ondan sonra da boşa kurek çekmiş olursun
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
ben vereyim cevap :) bence site açmayın... kiii ben site sahiplerine backlink satan biriyim ama site işinde para yok... ama uzun vadede lafım yok 5 yıl sabredecekseniz...
muhasebe bilgileri, teknoloji, sağlık, haber, gezi/seyahat, finans, eğitim hepsi iş yapar ama 1-2 yılda ve para harcamadan yani seo, backlink, makale vs yatırım yapmadan ekip kurmadan bence artık çok çok zor.
ama ne yaparsanız yapın şimdiden başarılar...
ben 3-4 sitemi satacağım artık site işi çok zorlaştı, adsense kazançları yerlerde, tanıtım yazısı satıyorsunuz bu sefer sitenizden dış link çıkışınız artıyor vs vs vs
herkese iyi forumlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam artık site aç yazı yaz para kazan devri bitti ortalık aynı makalenin mavisiyle dolu yani artık yazılım üretmek lazım farklı fikirler projeler lazım makale yazıp biryerlere geliyim mantığı işlemiyor artık pratikte
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
benim aklımda wp ve blogger ile ilgili forum açma fikri var. daha doğrusu bilinen tüm scriptlerin olduğu arşiv gibi bir forum.