-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında bu soruyu internetten bayağı araştırdım ama net bir sonuca varamadım o yüzden başlıkta benim için yazıyor.
Kurmak istediğim site filmler,diziler,belgeseller ve kitaplar üzerine öneri,eleştiri gibi olacak
Amacım iyi bir tasarıma sahip göze hitap eden düzenli olarak 3-5bin kişinin sürekli takip ettiği bir site oluşturmak. Yani aslında iyi bir gelir falanda istemiyorum ama bir miktar geliride hayır demem tabiki :))
Velhasıl çok profesyonel olmayan ama çokta amatör olmayan 3-5 bin kemik kitlesi olan daha çok bloga yakın bir site kurmak istiyorum bu durumda wix'i mi seçmek daha mantıklı olur Wp yi mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Makine mühendisliği öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Wordpress tabi ki.Wix kullanmadım ama Wordpress en çok tercih edilen alt yapı
Zebra
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Arama Motoru Optimizasyonu
-
-
Ad Soyad
U** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Wix tamamen kısıtlı bir sistem uzak dur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Wix ile başlarsan bir çok konuda sınırlı kalacaksın. Yani Wix sana ne kadar özgürlük verirse okadar özgür olabilirsin(teknik konulardan bahsediyorum)
Oysa Wordpress özgür bir yazılım ve a dan z ye senin kontrolünde. Ayrıca bir çok konuda bir şeyler yapmak(yine teknik konulardan bahsediyorum) çok daha basit ve kolay oluyor.
Hatar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam wordpress i Google seviyor bir çok script denedim wordpress gibisi yok seo açısından.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Wix en başta güzel geliyor, işte tasarımı olsun, sürükle bırak, canlı olarak düzenleme vs. fakat bir yerden sonra size bu hapis gibi gelicek. İmkanlar kısıtlı, fiyatlar belli. Wix'e vereceğiniz parayı ya gidin Radore'de WP Hosting alın; yada güzel bir hosting firmasından Sınırsız bir hosting alın. En azından hem CPU'dan, trafikten ve dosyalardan rahat edersiniz. SEO bakımından düşünürsek yine Wordpress. Gerek eklenti yelpazesi olsun, gerek kullanılabilirlik olsun her yönüyle rahat edersiniz.