-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Uzun zamandır web sitemde hata almıyordum ta ki haber temasının yeni sürümü çıkana kadar. Yeni sürüm çıktı fazla zaman geçmedenaşağıdaki hatayı aldım
Fatal error: The file /home2/haber/public_html/wp-content/themes/HaberV4/functions.php was encoded by the ionCube Encoder for PHP 5.5 and cannot run under PHP 7.1 or later. Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for PHP 7.1. in Unknown on line 0
tema yapımcısına durumu ilettim temalarının php 5.5 ve 5.6 da çalıştığını söylediler. Oysaki ben daha yüksek versiyonda da çalıştım. Bu hata sizce neden kaynaklı ve çözüm için ne yapmalıyım
iyikalp.com | editör
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Tema eski bir ioncube sürümüyle şifrelendiği için php 7'de çalışmaması normaldir, eğer güncellemeler zorunlu değilse arada çok büyük farklılıklar yoksa eski sürümünü kullanmaya devam edebilirsin. Aldığın hata'da zaten ioncube 7.1 ile uyumlu olmadığını söylemiş bu hatayı function dosyasının en üstüne:
error_reporting(0);
ekleyerek kaldırabilirsin ancak bu durum sağlıklı olmaz.
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba
ozkan06Hata aslında olması gerekeni açıklamış; İlgili ioncube ile encode edilmiş olan dosya php 5.5 de çalışıyor imiş. Daha üstü php sürümü altında çalışmıyor demekte. Eğer 7.1 kullanıyor iseniz bu php sürümüne yönelik ioncube ile encode edilmiş dosyayı yazılımcınızdan talep edin diyor.
Veya siz php sürümünü 5.5 e düşürün elbette ioncube de php ye dahil olsun.
İyi çalışmalar.
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39