-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
kurgucu
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba. Dandik bir hosting firmasında üyeliğim var. Siteyi açtığımda 'This Account has been suspended.' hatasıyla karşılaştım. Sebebini sordum. '100+ %5.4 cpu kullanımı sergilemektesiniz avarage değeriniz 120 ye çıkmıştır' cevabını aldım. Sebebini sordum 'Saldırı alıyor olabilirsiniz
Hatalı yazılım olabilir
Cron / uzun süreli işlemler olabilir' cevabını aldım. Tekrarlanması halinde üyeliğimin iptal edileceğini belirttiler. 1 site+ 15 addon domain var. Nasıl engelleyeceğim fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Hosting alırken en önemli şeydir cpu oranı bazıları %20-%40 izin verir bazıları %100 verir ben hosting.com.tr'den sürekli alıyorum 7-8K'ya kadar trafik kaldırdığını bilirim hostingin demem o ki hosting alırken mutlaka cpu oranına dikkat edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
kurgucu
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki bunu onların engellemesi gerekmiyor mu? Yani istem dışı gelişen bir olaydan parasıyla aldığım hosting hesabı neden tehlikeye giriyor?:norespond:
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
sevkiyat
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
site içi optimizasyonlar yap faydası olur. mesela hiç ummadığın işe yaramaz bir alanı kaldırırsın cpuya katkısı olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam örnek veriyorum siten wordpress ise hiç kullanmadığın veya en son 1 2 yıl önce güncelleme almış eklentileri kaldırabilirsin. Güncel olmadığı için kırılıp siteyi çökertmeye çalışıyor olabilirler. Wordpress değil ise dışarıdan bulunmuş script dosya vs. Kullanma yine içinde gömülmüş kodlar olabilir. Siteni baştan aşağıya kontrol et derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Tarih Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
45, (%98)
Site içi optimizasyon yaptırarak bu sorundan bir nebze de olsa kurtulma şansınız olabilir. Sadece işinize yarayan eklentileri kullanın, ben bir sitem 1 aylıkken 3 hosting degiştirdiğimi biliyorum. Bir site için en önemlisi doğru, kaliteli bir hosting kullanmaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilisim
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%67)
sponsor olabilirim wehbosting konusunda hocam 4 5 aylıgına
KingEray
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
forumda çok görüyorum ucuz hosting arayışları ucuz etin yahnisi yenmez diye bir söz var 3-5 lira fazla koyun kaliteli yerden alın şu hosting domainleri