-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar selam,
Bir web sitesi yapmak istiyorum. Bundan önceki sitelerimin içeriklerini, metinlerini herşeyini html kodunun içine yazdım, gösterime öyle sundum. Şimdi güncel bir şekilde makale, kafamda oluşturduğum konular hakkında anlatım şeklinde yazıların olduğu haftada birkaç kez içerik, veri girişi yapacağım site düşünüyorum. Her içerik oluşturduğumda kodlardan değil de panel şeklinde mesela başlık gireceğim yazı ve resim girdikten sonra tamamla butonuna basıp sitemde çıksın o içerik istiyorum. Kelimesi kelimesine değil tabi, misal verdim. Cpanel den veya mysql den yapıldığı hakkında duyum aldım okudum biraz fakat bu istediğim olayın basit anlatımında yazacak veya yönlendirecek birisi var mı?
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress admin paneli bu söylediğiniz kolaylığı sağlıyor. Sorun sadece tema tercihini hızlı yapabilmekte. Bunun sebebi de çok çok fazla benzer tema seçenekleri mevcut. Bir temayı kullanıp makaleleri yayınlamaya başlamadan önce, en iyi yol easyphp, wampserver türevi localhost ta çalışan programlarda veritabanı oluşturup wordpress kurun ve beğendiğiniz bir temayı yükleyin. Üzerinde bir kaç deneme yaparak basitliğine alışacaksınız. Bu şekilde bir kaç gün geçirmiş olursunuz ama deneyim de kazanmış olursunuz. Akabinde web üzerinde uygulama yaparak makaleleri yayınlarsınız. Deneme yapmadan girişmeyin derim. Bocalıyor ve çabuk sıkılıyor insan.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Backend Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
php ekleme silme güncelleme listeleme işlemlerini öğrenin daha sonra seo uyumlu sef link yapımı makalelerini okuyun hocam.
Not : kişisel görüşüm wordpress çöptür ve her zaman çöp kalacak...
Php işleriniz yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam hazır sitelerle temalarımı oluşturmam ben. Kendim kodlarım temamı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
veri tabanlı kişisel bir site istiyorsunuz aslında webte ararsanız rahatlıkla bulabilirsiniz hazır aspx php kodlamalardan oluşan sciriptler var ücretsiz olanlar sanırım işinizi görecektir