yaklaşık 5 ay önce başka bir forumdan biri konu açmıştı satış ortaklığı diye Turknet gibi paket'i var aylık 60Tl ve her üye'den her ay 15Tl kazanacaksın ama önce senin üye olman gerekli dedi,
zaten Turknet kullanıyordum hem dedim ben 1 ay kullanırım bakarım ona göre insanlara teklif ederim diye Türk *******dan adamlar geldi o arada sohbet açıldı dedi ki bu firma'nın dedi adı sanı belli değil zaten bu bölgeye yılbaşından sonra Fiber gelecek bende işlem yapmayın o zaman dedim ve Oris *******u arayıp gelen arkadaşlara işlem yaptırmadım bilginiz olsun hesabımı kapatın dedim bana fax ile evrak gönderin dediler kimliğimi önlü arkalı faxladım birde telefonda ki kadının söylediklerini yazdım;
+Evet yazıyorum
-Oris ******* genel müdürlüğüne yazın sağ alt tarafa tarih yazın ve imza atın
+tamam faxladım
- tamam teşekkürler incelenip hesabınız kapatılacak
Şimdi zaten 14 gün denemeleri vardı yani 14 gün dene beğenmezsen para verme iptal edelim gibi bir şey ona güvenerek zaten 14 gün içerisinde sonuçlanır dedim ve hiç bir şey yapmadım bugün bana bir mesaj geldi ;
Sayin EMIRHAN KOÇAK, 850******* abone koduna ait aboneliginiz ödenmemis faturalariniz sebebiyle iptal edilmistir. Odenmemis faturalariniz dahil 261.01 TL borcunuz bulunmaktadir. Odemelerinizi kredi kartinizla http://odeme.oris*******.com dan ya da anlasmali bankalarimizdan yapabilir, ayrintili bilgi icin 08504700724 numarali cagri merkezimizi arayabilirsiniz.
B153
diye bir mesaj geldi hemde 1mb bile internet kullanmadığım halde böyle bir saçmalık olabilir mi?
daha aramadım sizden bilgi almak istedim bu olay başına gelen biri var mı?
nasıl yol izlemeliyim?