-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Evet arkadaşlar maalesef durum bu ve gerçekten artık zora giriyorum. Tomarla iş geliyor ancak durum hep iş sonu ödemeye çıkıyor. Ne hikmetse tüm seo işi yapanlar ************** tek namuslu insanlar müşteriler. Bu tavırlardan geçilmeli ancak zor alışılmış bedavacılığa. Fazlasıyla ödeme kapıda iş yaptığı halde insana dilenci gibi para istetiyor pek çok müşteri. Ne önerirsiniz artık gerçekten kitleyi değiştirmek istiyorum zira
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Aslında bu sorun genel bir sorun hocam. Hizmetin değerini her kategoride canları sağ olasıca arkadaşlarımız düşürdü, sonrasında müşteri iyisine - kötüsüne bakmadan fikir sahibi oldu ve en ucuza bahane, en pahalıya pazarlık yolunu seçti :)
Sonuçta şuanki duruma geldi.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
Ş** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Parayı alamadığın siteye bas hacklinki ucuza iş yapma ciddi müşteri bulamazsın ödeme almadan işe başlama ve bu konuda taviz verme!
2 kişi bu mesajı beğendi.
Guness
Gün olur, asra bedel.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Hayat boyu öğrenci.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
"ben size nasıl güvenicem?" diyenlerden hep korkmuşumdur. :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Dönülmez akşamın ufkundayız, vakit çok geç.
PhYtOn
InstaSiparisVER.COM
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Digital Marketing & SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önce ödeme olarak çalışın. Kabul etmeyenle de çalışmayın, ben öyle yapıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önce para sonra iş olmaz ama kapora olur. Hizmet satıyorsunuz sonuçta. Ama şunu söyleyeyim alınan hizmetin bedelinin minimum yarısı kadar kapora almalısınız. Ben de ticaret yapıyorum esnafım. Birisi bir ürün yada hizmet istiyorsa bedelini ödeyecek. Baştan daha böyle parayı sonra veririm falan meselesine giriliyorsa kesinlikle iş yapmayın bence de. Hiç değilse sinirleriniz yıpranmamış olur.
Hele ki 20 - 30 - 50 liralık işlerde paranın tamamını almadan iş yapıyorsanız bence siz hatalısınız :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Adwords danismani
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam insanlari bu hale siz getirdiniz. Hic bir sey yapmayarak surekli para isteyerek, insanlari kandırarak para alarak,parasina değmeyen linklemeler. İnsanlar artik illallah etti kimse pesin odemek istemiyor.
Aylik seo yapıyoruz diyor seo 10 ay suruyor. Milleti tokatlamak icin elinizden geleni yaparsaniz en son olacagini buydu zaten.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
İşin usulü önce ödeme alınır sonra iş yapılır. Ama bazı akıllı arkadaşlarımız sırf işi almak için ücreti almadan iş yaptıklarından dolayı müşterileri de alıştırdılar. Siz siz olun ödeme almadan iş yapmayın. Gerekirse işi almayın, en azından kafanız rahat olur.