-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar adsense başvurumu kabul etmedi, sitem
http://bilgikanalim.com her şey tamam niye kabul edilmedim ben ?
🌟Sıfırdan Wordpress Siteniz Yapılır. lisanslı🔥 + Mythemeshop Eklentileri 🚀
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Makine mühendisliği öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Yazı sayısı çok az hocam.Hakkımızda sayfası yok.Site çok boş duruyor biraz doldurun.Tema da aşırı sade hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam hakkın da yazısı sağ tarafta, yazi sayisi şu an 15, hergün 30-100 arasi ziyaretci geliyor, tema da sağdeliğe önem veriyorum aşırı dolu sevmiyorum göz rahatsizligi oluyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Makine mühendisliği öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam sitenin belli bir alanı yok.Ortaya karışık net kategoriler yok.Alınmayın ama bu siteye ben de onay vermem.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kaç günde red aldınız hocam ? Bende bir siteyi gönderdim 1 haftadır incelemede red gelsede razıyım.
Sitenize gelince, menüyü çok beğenmedim. Menüde iletişim ve gizlilik politikası sayfaları ekli olsun. Ayriyetten hakkında sayfasını göremedim. Google bunlarada önem veriyor. Ayriyetten iletişim sayfasında bir iletişim formu kullanmanızı öneririm.
Mobil görünümde temanizin bazı kısımlarında sorun var, sayfa mobil görünümde taşıyor. Break word eklemesi yapın cssnize.
Footerdeki cookie politikasını kaldırmanızı öneririm. Bir blog sitesi için gereksiz ve rahatsız edici
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Onlardan başka sıkıntı var mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Escalous adlı üyeden alıntı
Kaç günde red aldınız hocam ? Bende bir siteyi gönderdim 1 haftadır incelemede red gelsede razıyım.
Sitenize gelince, menüyü çok beğenmedim. Menüde iletişim ve gizlilik politikası sayfaları ekli olsun. Ayriyetten hakkında sayfasını göremedim. Google bunlarada önem veriyor. Ayriyetten iletişim sayfasında bir iletişim formu kullanmanızı öneririm.
Mobil görünümde temanizin bazı kısımlarında sorun var, sayfa mobil görünümde taşıyor. Break word eklemesi yapın cssnize.
Footerdeki cookie politikasını kaldırmanızı öneririm. Bir blog sitesi için gereksiz ve rahatsız edici
yaklaşık 2buçuk haftada geldi, şu an düzenleme yapıyorum siteye
"Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyenindir.”
https://www.bilgisefi.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Escalous adlı üyeden alıntı
En alttaki cookie politikasına bile Adsense detaylı olarak bakıyor yanlış bilgi vermeyin insanlara hocam :) Adsense kabul olabilmesi için onu bile istiyor.
Sitenizdeki yabancı kelimeleri Türkçe'ye çevirin ve daha güzel bir tema ekleyin.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com