-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Hemşire & Yazılım
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
merhabalar instagram kullanılan kullanıcı adı almak için form yolladım marka tescil ekran görüntüsü attım ve sorgulama linkini dahi attım fakat dönüş sağlandı fakat böyle cevap geldi
değerlendirmek için ülke veya topluluk seviyesinde bir ticari marka tescili talep etmekteyiz.
Ülke veya topluluk seviyesinde tam tescilli bir ticari markayla sağlanmadığı sürece bu kullanıcı adı talebiyle ilgili olarak bundan sonraki başvurularınıza yanıt vermeyeceğimizi lütfen aklınızda bulundurun.
fakat alacağım kullanıcı adı alan kişi hesabı kullanmıyor kendısıne defalarca mesaj göndermeme rağmen pek dönüş sağlanmadı instagram kullanılan kullanıcı adını alma hakkında bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi teşekkür ederim.
Software Developer & Network Security - Telegram: @netmrhasan
xLyra
Göründüğü gibi değil..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
değerlendirmek için ülke veya topluluk seviyesinde bir ticari marka tescili talep etmekteyiz.
Ülke veya topluluk seviyesinde tam tescilli bir ticari markayla sağlanmadığı sürece bu kullanıcı adı talebiyle ilgili olarak bundan sonraki başvurularınıza yanıt vermeyeceğimizi lütfen aklınızda bulundurun.
Bu cevabın nedeni göndermiş olduğunuz Marka Tescil Belgesindeki "Marka No" kısımının uyuşmamasıdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.