-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Sonuç olarak öğrenince eline ne geçecek merak ediyorum kardeşim :)
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Geçenlerde hocaya wordpress ile ilgili birşey sormuştum wordpress ne dedi düşünün yani :D
Araba Karşılaştırma ve Otomobil İnceleme Rehberi | aracmetre.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Yok hocam o site kesinlikle Joomla.
ozturk
Her daim öğrenci...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Her daim öğrenci...
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
şu an okullara meb tarafından verilen ücretsiz alan sadece html. 2050de asp 2100de de php olur umarım :)
Erzin'in de Haberi Olacak Artık...!
www.erzinhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretmen
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tebrik ederim. Çok önemli bir hususa dikkat çekmişsin. Bu çelişki sadece senin okulunla sınırlı değil. Milli Eğitim Bakanlığının tüm iş ve işlemlerini gördüğü/gördürdüğü sistemler bile asp ile tasarlanmış. hatta milli eğitim bakanlığının sitelerine ie dışında bir tarayıcı ile girince işlem yapılamıyor. Sırf bu nedenle hiç bir öğretmen istese de pardus kullanamaz.
Milli Eğitim Bakanlığını zaten kimse anlayamıyor. Ama PHP varken ASP'yi dayatmasını einstein bile anlayamazdı.
Genç arkadaşım, yolun başındasın eleştirmekle kalmayıp aynı zamanda tepkini ortaya koyup çelişkileri anlamlandırmaya çalışıyorsun. Demek ki eğitim sistemi hala seni köreltememiş. Ama merak etme lise bitmeden az çok askeri mantığa sahip tek yönlü düşünceye sahip bir Türk Genci olur çıkarsın. Ondan sonra da "Bir Türk Dünyaya Bedel" der herkes gibi gezersin. Şaka şaka....
Hassasiyetin için teşekkür ederim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Ücretsiz tanıtım yazınızı yayınlıyoruz.
braveturks@gmail.com Ayrıntılar için iletişime geçiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sana kessinlikle katılıyorum.Pardus Projesine başlanıldı adım atıldı. Fakat tüm siteler .asp(eyespi) olarak kodlandı.Sunucuların çoğu Windows. hatta ve hatta eokul bile windows. nedir bu yabancılara para kazandırma merakı. madem bir linux projen var, onu geliştir kendi sunucularını kur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
müdüriyet ne anlar ki siteden (:
ama son cümledeki bildirilmesi yi bildirilmesini olarak düzeltsen iyi olur (:
DostAjans
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
internet
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ASP yi neden böyle kötüler/karalar gibi şeyler yazmışsın bir anlam veremedim. Dünya'nın ve Türkiye'nin en büyük birçok web sitesi halen Asp ve Aspx kullanıyor.
PHP yi seviyor olabilirsiniz ama böyle mantık dışı bir yazı yazma hakkınız yok. Php'yi sevmeyen birisi de aynı okula böyle bir mail gönderse ne olacak ?
Burdan şunu anlıyorum ki, siz ASP'yi de PHP'yi de yüzeysel biliyorsunuz. Derinlemesine bilseydiniz böyle bir yazıyı asla yazmazdınız.
Daha liseye gidiyorsun anladığım kadarıyla. Sana bir arkadaş/abi (veya sen en anlarsan) tavsiyesi; İlerde ekmek yiyeceğin kapıyı kırma. Gün olur biraz ASP öğrenirsin, birisi sana ASP işi verir, evine çoluğuna çocuğuna rısk olur bu iş.
1 kişi bu mesajı beğendi.