mrtrclb
Teşekkür ederim hocam.
1) Geliştirme aşamasında günümün neredeyse tamamını ayırıyordum hocam. Günüm sadece websitemdi ancak siteyi açıp makaleleri eklemeye başladıktan sonra sadece günde 1,5-2 saat makale yazıyor, gün sonunda da 1 saat kadar hacklink, saldırı vb. kontrolü yapıp yedek alıyordum.
2) Evet hocam 3 ay boyunca siteyi açmadım sadece geliştirdim. Tasarım olarak, sitede kullanacağım eklentileri ve makale içi SEO düzenlemelerini yaptım.
3) En az 1.000 kelime.
4) Makale yazmak dışında hiçbir SEO çalışmam olmadı hocam. Şöyle söyleyeyim sosyal medya hesapları açıp orada bile paylaşmadım. Zaten verilerde de gördüğünüz gibi ziyaretçilerin %97'si organik aramalardan geldi.
5) Satmayı düşünmüyorum hocam çünkü paylaştığım içeriklerin ve hazırladığım yeni içeriklerin aranma hacimlerin günlük 25-30k hit getirebilecek potansiyelde. Bu kadar emek verdiğim bir proje bana zaten "şuan" satmayı istediğim fiyatı kazandıracaktır.
gakgos
Hocam makaleleriniz kaç kelime ve başlıkların aranma hacimlerini kontrol ediyor musunuz?
Mad
Şuana kadar 61 içerik oldu hocam neredeyse her gün 1 tane paylaşmaya özen gösteriyorum. Arada bir kaçırdığım oldu siteyi kapatıp tema değiştirdim ama bunun dışında her gün 1 tane paylaşıyorum. Adsense aldığımda 20 kadar içeriğim vardır yanlış hatırlamıyorsam ve o günden sonra patlama oldu.
aries
61 makale vardı hocam.