-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Wordpress bir sitem var. Yaklaşık 10-15 gündür hergün aktif olarak özgün içerikler giriyorum.
Google indexliyor orada sıkıntım yok. Ancak tıklama yok. En azından günde 1-2 kişi tıklasa zamanla olacak diyeceğim ama hiç yok.
Bana bu konuda ne gibi yönlendirmeniz olabilir? Site adresi teknokutu.com
Teknoloji üzerine başladım şimdilik.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Çok yoğun bir sektör ve 10-15 gün gibi bir süre çook erken. Örnek bir başlığınız: Apple Watch Series 4 Özellikleri
Bu kelimeye odaklı 176 makale yazılmış. Aslında bir ihtimal var. Ama ne yazık ki neredeyse tüm hepsi otoriter siteler tarafından yazılmış. Shiftdelete, webtekno,log.com.tr,webrazzi,hurriyet,tamindir vs.
Bunların önüne geçebilmeniz çok zor bir teknoloji sitesi için. Sosyal medyayı kullanmayı denemenizi tavsiye ederim. Googleden trafik almak için özellikle sektör teknoloji sektörüyse aylar gerektirir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WordPress Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
kardeşim kolay gelsin - ben de bi ara haber sitesi açtım ama googleden hit alıyordum tabi çok iyi bir hit değil ama 5 6 aylık zamanla çok daha iyi hitler alabileceğimi biiliyordum yalnız oakdar emek vercek vaktim yoktu
Hit alabilmek için seo uyumlu blog yazmyı tam tamına bilmen lazım ben belli sitelerden sürekli çalışma yaparak oralardan öğrenerek yazıyordum ve oluyorduda
WordPress Rehberi https://orhanbektas.com.tr/
Hatar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynen banada gelmiyor ne yapmak gerekiyor.