HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
samwinchester adlı üyeden alıntı
Artık bilgi satılıyor. Oldukça normal bir durum. Ufak tefek bir sorununuz olabilir ama kişi onu öğrenmek için 4 5 senesini vermiştir ve ekmek kapısını bedavaya satmak zor gelir ki haklıdır.
Bu arada müşterilerime kurulacak 40-50 kadar host vs. var. Vatan millet hatrına yapar mısınız rica etsem?
hayrına website kur demiyor kimse insanlar bir sorunu olduğunda kimse cevap vermiyor buna tepkili :)
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@samwinchester 1. si bu formu ekmek kapısı olarak gördüğümü kim söyledi. 2. si arkadaşın dediği gibi yeni nesilsiniz gözünüz üç kuruşta bu yüzden daha fazla gelişemeyecek hep ufak paralarla ve ufak bilgilerle kalacaksınız. 3. Ticaret yaptığın için bronz üye olman senin çıkarına. Ancak yaptığın şey destek aldığım başka forumlarda silver üye olup olmadığımı bilmeden ve kendini BAK BEN BRONZ ÜYEYİM DESTEK VERİYORUM diye göstermekten başka birşey değil
2 kişi bu mesajı beğendi.
iyikalp.com | editör
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bu platformda konu açıp yardım isteyenlerin çoğunluğu maalesef sabırlı olmayı bilmiyor.
Herkes her an her konuya yardım etmek zorunda değildir. Ki burada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışan biri olarak söylüyorum bunu.
Ama bazı kişiler var ki ardı ardına konular ile neredeyse her aşamada ücretsiz bilgi almanın peşinde.
Konu açan biri; bana özelden gelip '' hocam bir konu açtım şuna baksana'' diye mesaj attı mesela. Yahu açmışsın konuyu madem biri elbet yardım için yazacaktır az beklemeyi öğren! Ben o an bir iş üzerinde iken mail gelmiş özel mesaj var diye bir bakıyorum ki beni konusuna davet eden biri.. Bu kadar mı bencil olur bir insan?
Bu tip insanlardan dolayı artık yardımlaşma azalıyor maalesef.
Bizler de kolay öğrenmedik her şeyi.
Az sabır, az empati..
İyi forumlar herkese.
7 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım Seo
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Aynı mevzu benim başımada geldi hocam biz artık bitmişiz yardımlaşma bitniş Allah sonumuzu hayır etsin......
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam neden biz teknolojide geriyiz biliyor musunuz?
1- Adalet
2- Eğitim
2- Dayanışma Kültürü
Herkes tek başına birşey yapma peşinde çünkü o zengin olarak. Burada 20 kişinin 20 web blogu var. Bunlar bir araya gelseler emin olun belki Türkiye'de önemli bir yere bile gelebilirler. Ancak 20 si tek başlarına web çöplüğü. İşte biz bir arada durmayı birleşmeyi bile beceremiyoruz.
iyikalp.com | editör
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Elimden geldiğince her konuya neredeyse yardımcı olmaya çalışıyorum. İş büyükse neredeyse gün boyu veya birkaç gün boyunca uğraşıcaksam hayrınada bu iş yapılmaz. Hem katılıyorum hem katılmıyorum yani. Cevap verilmiyorsa da bu; burada yardımlaşmanın olmadığı demek değildir. O konu hakkında bilgisi olan başkasıda olmayabilir. O konu hakkında bilgisi olanlar o an çevrimiçi olmayabilir. Yada iş gerçekten ücret gerektiren bir iştir ücret talep edenler olabilir.
Ama bazı konularda gerçekten çok abartılıyor. Adam diyor mesela cPanelden veritabanı nasıl kurtulur? Ücreti dahilinde veritabanı açarım şeklinde cevap gelebiliyor. Tabi konuyu salladım, ama buna benzer şeyler olabiliyor. Bu konuda bende gördüğümde sovup çıkıyorum
3 kişi bu mesajı beğendi.
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Sonra bir bakıyoruz adam projesini 3, 5 kişiden harına destek alarak tamamlamış. Her alanda olduğu gibi webmaster dünyası içerisinde yer alan insanların da iyi niyetleri suistimal edildi. O adamlar belki aylarını, yıllarını verip yardımcı olabilecek hale geldi. Sen iyi niyetli olabilirsin fakat o insanları salak yerine koymayan çalışan kişiler yüzünden artık atılan konulara dahi cevap gelmiyor. Bırakın artık bu beleşcilik davalarını.
Madem bir projeye başlıyorsunuz her aşamada lazım olabilecek kadar bir bütçe ayırın. Eğer bütçem yok, emeğimle ilerleyeceğim dersen de o işin olmayacağını birkaç ay sonra görür bırakırsın. İşte Türklerin asıl sorunu bu. AR-GE yapmıyor, fizibilite çalışması yapmıyor, en önemlisi projelerimize sermaye ayırmıyoruz. Dediğim gibi beleşcilik sevdasından kurtularak o hor gördüğünüz 20, 30 TL gibi ücretleri size saatlerini ayıracak insanlara istemeseler dahi sunun.