-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Merhabalar, bugün düşündüm nasıl bir proje yapabilirim diye, ilk önce aklıma bada destek sitesi açmak geldi ancak SDN'de Moderatör olduğum için bulunduğum kategoride bir site açmam yasak. Sonra Tizen geldi ama tizen'li bir telefonum yok, android derseniz aynı. Bende Webmaster scriptleri üzerinde düşündüm ve Wordpress destek sitesi kurmaya karar verdim.Ama tek başıma değil bu proje tüm gönüllülerle :) Site forumdan oluşacak. Blog kısmıda kurulabilir. Sistemi MyBB olacak. Wordpress hakkında destek,ipuçları, resimli ve videolu dersler, tema-eklenti paylaşımları yapılacak.
Şimdi bu işlerde önemli olan ekiptir. Bende bu ekibi arıyorum yani ortak bir proje olacak herkes işin bi ucundan tutacak ve emeğininde karşılığını alacak.
Sıralamak gerekirse, Forum Yöneticisi, Teknik Sorumlu,Moderatör, Geliştirici, Grafik Tasarım , Tema Düzenleme , Sponsor (Domain/Host) vs. vs. gönüllü olan (şuanda ücret verecek durumda değilim) arkadaşları bu konuya yazacağım.
Bu proje gönüllü olarak yapıldığı için domain ve host içinde sponsor aranacaktır.
1- phatgit - ( Tam destek! :) )
2- dumanyak - ( Tam destek! :) )
3- AzReTL - ( Tam destek! :) )
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
...
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sanırım artık piyasada 3-4 tane wordpress destek sitesi var, benim projem dahil.Boş bir girişm olur gibi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ozergul.net/com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bu devirde düzgün ekip arkadaşı bulmak gerçekten zor..Umarım projenizde başarılı olursunuz..Kolay gelsin..
1 kişi bu mesajı beğendi.
ozergul.net/com
dumanyak
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Yaz yaz yaz. Wordpress se tam destek !
ek: Hostuda sağlayabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
WordPress konusunda ne derece bilginiz var? Birde WordPress ile ilgili yabancı makaleleri okuduğunuzda anlayabiliyor musunuz? Proje tutmaz demiyorum fakat böyle bir işe kalkışacaksanız sorulan her soruya cevap vermek zorundasınız. Size gelecek sorularda emin olun şu eklentiyi nasıl kurarım, şu temayı nasıl kurarım gibi basit şeyler olmaz.