Merhaba arkadaşlar,
Bir sorunum var ve yapamadım biraz araştırdım kod bilgim yeterince iyi olmadığı için tıkandım ilerleyemiyorum.

Blogumda ki resimler kolon dışına taşıyordu. Yanı yan menüye taşıyordu araştırdım çözüm olarak img lı bir kodun (wight 100% height auto )olanini css kodlarına ekledim bu kod blogdaki bütün resimleri kolonun max genişliğine genişletiyor ve height de oto olduğu için bütün resimler yükseklik olarak farklı gözüküyor.

Anasayfada devamını oku ve içerik yazısı için ayrılmış alan sürekli her paylaşım da fark ediyor (örneğin x paylaşım da içerik yazısı içerik resminin yanında iken y paylaşımda içerik yazısı resimin altında gibi.)

Bunu nasıl düzeltebilirim. Daha doğrusu bir çözüm buldum ama uygulayamıyorum.Bence bu sorunu şu şekilde çözebilirim, paylaşım kutucuğu oluşturacam o kutunun bir kısmını içerik resmi için ayiracam oranın dışına resim taşamayacak daha sonra kutunun bir bölümünü içerik yazısı için onun altına da devamını oku butonu koyacam.
Hani bir laf vardır, iş var icraat yok diye şuan o durumdayım bu şekilde çözüleceğine eminim ama kod bilgim olmadığı için yapamıyorum yardımcı olabilir mısınız acaba ?
Teşekkür ederim