-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba herkese . Başıma gelmez sanıyordum ama geldi 😄 . Bir içeriğimden bugün gelenleri görünce organikten , bir bakayım dedim sıralamada kaçıncıyım diye . İlk sıradaydım ve hemen altımda yer alan site ile aynı başlıklarımız vardı . Herhalde başka bir içeriğe sahiptir diye bakayım dedim . Meğer, site tüm içeriğimin aynısını geçirmiş yazısına . Baştan sona aynı . Ne yapmam gerekiyor ? Nasıl önlem alabilirim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
DMCA kullanın hocam birde size artısı olur kafanızı sıkmayın. Google çözdü o olayı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
batuhan54
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Kimyacı
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Dmca ücretli ama ücretsiz olarakda kullana bilirsiniz kayıt olduktan sonra bildiri yapıyorsunuz o içeriği inceliyor eğer doğruysaki sizin durum doğru Google ye bildiriyor Google search consoleye telif bildirimi gidiyor karşı tarafın yanlış hatırlamıyorsam 2 gün içinde içeriği silmezse Google direk o indexi kaldırıyor ve siteye artık kötü bir gözle bakıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bir afiş görmüştüm yabancı paylaşım sitesinde, çizimde Türk = Kopyacı gibi bir şey vardı. Allah belasını versin bu kopyacıların.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben kopya içerikle asıl içerik sahibinin çatır çatır geçildiğini hatta ve hatta asıl içerik sıralamadan ciddi anlamda düşerken kopya içeriğin ilk sırayı aldığını da gözlerimle gördüm. Mutlaka şikayet edin.