UcakSavar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
40 45 olsaydi alirdim hem eve 70 hem buna 64 cok gelir ya :d
BANK
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En iyi özelliği elektrik kesintisinden, internetiniz etkilenmez.
Ek olarak şöyle bir durum var. 64 TL veriyor sunuz. Ama karşılığında adı sınırsız olan bir internet alıyorsunuz. İnternet hızı belirsiz. Bulunduğunuz yere göre net kullanımına göre çekim gücüne göre internet bağlantınız yavaş olabilir.
Ev internetinde ise sabit para verip ne aldığı bizi biliyorsunuz. Netinizin hızını test ederek paranizin karşılığı verip vermediğini kontrol edebilirsiniz. Sorun var ise müşteri hizmetleri destek alınabilir.
Fakat bu söz konusu internet ile adı sınırsız ama hızı belirsiz bir internete sahip oluyorsunuz.
Düşünülebilir. Bir alternatiftir. Taşınabilirliği, elektrik kesintisi sonra internete erişimin izin devam etmesi, hızı zaman zaman çok yüksek olmasi, çevrenizdeki insanlar ile paylaşabilir olmaniz bu internetin avantajlari olduğunu düşünmüyorum.
BANK
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tekrardan aldığınız konuyla ilgili bilgi verirseniz. Memnun oluruz.
Hızı belirsiz olduğu için ve kontrol sağlayıcı elinde olduğundan netinizi yavaşlatsalar dahi anlayamazsınız. Çekim gücü ile alakalı olduğunu düşünürsünüz.
Böyle bir durum olduğu için de fiyatı bu yüzden uygun olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam benim evime altyapı çekmedikleri için bunu almayı düşünmüştüm. Birkaç gün önce müşteri hizmetleriyle konuştuğumda bu tarifeye şuan müşteri almıyoruz dediler. Yeni tarifelerimizi bekleyin diyorlar. Sanırsam zam yapacaklar. İsterseniz siz de görüşün. Bir oluru varsa ben de alacağım.
https://bit.ly/seo-danismanligi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
altyapısı kötü olanlar için bence çok mantıklı bir hareket olur. iş yerinde bazen wınn ile bilgisayarda kullanıyorum. 1080p filmleri takılmadan rahatlıkla izletiyor. oyunlarda ping sorunu da olmuyor. benim kullandığım turkcell. tahaddütüm bittiği gibi bende data hattına geçiyorum. :)
alemburda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT - Enformasyon Teknolojileri
-
-