wmaraci reklam

İnstagram mı YouTube mu Blog mu Etkili Kitle Sağlar?

3 Mesajlar 903 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 903 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

uzmanmedya uzmanmedya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 115 / 26
  • Ticaret 3, (%100)
Psikolojik bir alanda online bir dijital ürünün satışı için kitle oluşturma sürecinde bu alanda bilgi verici ve fayda sağlayıcı içerikler üretip paylaşarak kitlelere ulaşmak amaçlanıyor.
Bu konuda etkili kitleye hızlı şekilde hangi platformdan ulaşılabilir sizce?

YouTube - YouTube seo yöntemleriyle düzenli video anlatımlar paylaşarak abone sayısını artırma çabaları ve sonrasında kitleyi satışa yönlendirmek.

İnstagram - Günlük bilgi verici ve fayda sağlayacak kısa içerikler paylaşarak takipçi elde etme çabalaları sonrasında satışa yönlendirmek

Blog - Seo uyumlu bir blog ile bu alanda aranabilecek içerikler paylaşarak seo yöntemleri uygulayarak belirli ziyaretçileri bloğa çekmek ve satışa yönlendirmek

?
İçlerinden yalnızca birine odaklanmam gerekiyor. Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler

wmaraci reklam
reklam

vidanjorcu vidanjorcu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek İnşaat-Altyapı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 211
  • Beğeniler 60 / 49
  • Ticaret 0, (%0)
bence hepsının kendılerine ozgu bır yanı yanı hee desenki worpressmı jjomla mı vs sana bı cevap ereyım ama bıri elma bırı arrmut bırı ayva hocam bunların :)
uzmanmedya

kişi bu mesajı beğendi.

uzmanmedya uzmanmedya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 115 / 26
  • Ticaret 3, (%100)

vidanjörcü adlı üyeden alıntı

bence hepsının kendılerine ozgu bır yanı yanı hee desenki worpressmı jjomla mı vs sana bı cevap ereyım ama bıri elma bırı arrmut bırı ayva hocam bunların :)

Evet hocam biliyorum zaten o yüzden soruyorum :) Bu tarz bir amaçla ve bu tarz bir konuda hangi platformu seçmek en ideali olur diye.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al