-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yorumunuz için sagolun. Satın alma işleminin görüntüsü derken hocam? Mailime gelen görüntü mü faturası da duruyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Gönderdim hocam ben fakat onun fotografını değil kullanıcı adı uyelık no ve domain adı istediler gönderdikten sonra 72 saat için dönüş yapılacak diye mesaj geldi ingilizce olarak. Ben yine de simdi faturayı göndereyim mi dersiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Tamamdır hocam ilginiz için sağolun
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Godaddy'de domainim var böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
**************lığı engellemek adına godaddy'de böyle bir uygulama var. Sizin adınıza olmayan bir kart ile alışveriş yapıp web sitesi kuruyorsunuz. Tabi ki firma sizden kimliğinizi teyit etmenizi isteyecek. TCKNO ve kredi kartı numarası gibi bilgileri gizleyerek sizin, kart sahibinin ve kartın önlü arkalı fotoğrafını atmanız gerekiyor.
Bir arkadaşımın başına gelmişti (3 sene önce) bahsettiğim uygulamadan sonra hesabını açtılar. herhangi bir sorun da oluşmadı.
Ayrıca firma hakkında pişmanlıktır gibi başlıklar atmayın, başlığı güncelleyin. Çünkü bütün sorun sizde.
hkrcbey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İçinizi karartmak istemem ama umutsuz bi durum sizinki. Hesap sahibi ve kart sahibi konusuna çok özen gösteriyorlar ve gayet te yerinde bir uygulama aslında. kart görüntüsü ve ekstreyi online form dan gönderip şansınızı deneyin, mail işi kalıcı bir çözüm değil. Formu hesap kitlendikten hemen sonra 3 4 saat içinde göndermenize çok önem veriyorlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam canlı destekle de konustum durumu izah ettim dediler ki. Öyle bir durum olursa para iade edilebilir diye
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
sosyal medya
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynı karttan farklı godaddy hesabindan satın alındıgında boyle bir sorun veriyor benim başımada geldi bu durum ,kartla hesaptaki isimler uyuştuğu icin pek bir sorun olmadı. yaklasık 5 gun sonra cevap geldi.Ama sonunda açtilar.