-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Merhaba
Güncelleme öncesi Adsense ile ilgili birkaç sorum olacak. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Bilindiği üzere güncelleme öncesi adsense hesabına her site eklendiğinde onay sürecine girmeden 500'e kadar web sitesi ekleniyordu ve reklamlar hemen yayınlanmaya başlıyordu.
1.) Güncelleme öncesi diye satılan bir adsense hesabı satın aldığımda güncelleme gelebilme ihtimali var mı?
2.) Mesela güncellenme ihtimaline karşı adsense hesabına atıyorum 90 tane domain ekledik o şekilde satıyoruz diyenler oluyor. O daha önceden eklenmiş olan domainleri istediğimiz farklı bir domain adresi ile değiştirebiliyor muyuz yoksa hangisi eklendiyse o şekilde mi kalıyor?
3.) Adsense ekli olan domainin süresi dolduğunda ne oluyor yerine yenisi ekleniyor mmu?
4.) Son olarak adsense hesabı almak ne kadar güvenli? Fikirlerinizi öğrenmek isterim.
Cevaplarsanız çok sevinirim. Vakit ayırdığınız için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
İnşaat-Altyapı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dostum adsense hesabına domain ekleyıp satmak dıye bırsey duymadım ben bu zamana kadar.Domain alırsın sana baglı olduğğu adsense hesabını da verırı ayrı konu ama senın dedıgın gıbı bırsey mantıklı deıl . sennın demene gore sen adsense hesabı alınca ona baglı 90 tane sıteyıde satın almıs oluyosun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Girmeyin bu işe hocam. Açın bir blog özgün yazın sabır edin adsense başvurusu yapın kendi hesabınızı alın.
http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
İnşaat-Altyapı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dostum bende ondan bahsettım ama sanırım tam acıklaycıcı yada anlasılır olmadı cevabım 90 değil 190 tane domain olsa ne olacak