-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ösym açıklama yapmış, 2 yıl önce olduğu gibi ilk günden reddettiler yine:)
cografyahane.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşın verdiği linkteki sorular noktası virgülüne kadar aynı.Bunu tartışmaya gerek bile yok.
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
İptal olan sınavda da yalanladılar sonrasında bir daha böyle bir şey yaşanmasın kimse kimsenin tc kimlik numarası ile kaç aldığını kontrol edemesin diye sonuçları aday şifresi ile yayınlamaya başladılar. Acaba bizi ve gizliliğimizi düşündükleri için mi? Tabiki hayır kendi yaptıkları ortaya çıkmasın diye. Yine inkar yine yalanlama ama nafile bu kurum Türk halkının gözünde bitmiştir artık. Her yerde torpil her yerde yalan dolan. İtfayeci alırlar fransızca bilmesi ön koşul olur , belediyeye alırlar 4 yabancı dil bilme ön koşulu ararlar. Sanki bu millet işe göre adam deği adama göre iş ayarladığınızı bilmiyor. Baktılar ki artık millet isyanda bari dağıtalım bizim dersanelerden soruları da millet torpil yapıyorlar diye isyan etmesin dediler. Durmak yok dağıtmaya devam!
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
Web Kodlama
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Valla sınavda hile olmuştur burası Türkiye ve daha önce oldu yine yalanlamışlardı. Ancak ben ilgili yayın kuruluşunun yerinde olsam açıklama yapmazdım. Çünkü dediğim gibi burası Türkiye inanılmaz bir ticari kazanç sağlarlardı. Belki kendileri yaptı kim bilebilir.Bu pdf'in ne zaman çıktığı kimden çıktığı bile belli değil. Ne diyeyim bende bu gün saatlerce ter döktüm. Hakkımı helal etmiyorum ÖSYM'ye bir kurtulamadık şu kurumdan.
msa52
Web Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
bazen de sunu düşünüyorum acaba bu tür sorular (sadece kpss değil genel olarak açıköğretim vs.) bunlar da soruları piyasadaki denemelerden mi alıyolar :) Bu olay için söylemiyorum sınava da girmedim işin iç yüzünü de bilmiyorum.
-Bura komple benim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Burası Türkiye olur böyle 1-2 gün konuşulur 3.gün unutulur olan sınava onca ay çalışana olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
OSYM açıklama yapmış doğrudur. 2010 yılında da aynı açıklamayı yapıp sınavı iptal etmişti. Ne yani kalkıp yok yok kopya çekildi veya sorular önceden verildi idare edin mi diyecekler :) Doğrudur ne diyelim. Doğrudur doğru.. Bide ensonhaber.com pkk yandaşları vs demiş. Milleti susturmak için damardan girmenin de bu kadarısı olur. Ee iki üç gün sonra herkes susacak..
Ya onu bunu geçtim de;
http://www.abbasguclu.com.tr/kpss/kpss_sorulari_calindi_mi.htmlbuna ne demeli. Ya çocuk kandırıyorlar vallahi billahi çocuk gibi milleti kandırıyorlar. Önceden dershaneler, yayınevleri bir tane sorunun değil cümle ve şıklarını en ufak benzerliğinde hemen basın açıklaması yapıp "biz soruların yakın tipine uygun soru yarattık" diye milleti kendi dersanesine, yayına evlerine odaklandırırdı. Şimdi tıpatıp kelime kelimesine aynı olan sınav soruları ortaya çıkınca yok efendim pkk bilmem kck bilmem asp bilmem php gibi saçma sapan yorumlar yapılıyor.
Bu Ülkede hukuk var adalet yok, sistem var işleyiş yok. Hepsi biririnden beter.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Şimdi Saat Sensizliğin Ertesi...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yola devam :) Umarım çalındığı ispatlanır ve sınav düşer.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Öğretmenlikte.