-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar Çok Merak Ettiğim Bir Konudur Hacklinkin Yararları Ve Zararları Aydınlatırsanız Çok Teşekkür Ederim :))
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
İşsiz(İş verin artık :D)
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ilk zamanlarda seo ile yapacağınızdan daha iyi yerlere gelebilirsiniz ama google anlarsa yada biri google a bu adresten şikayet ederse google sıralamanız yok olur. Bunlarla uğraşacağınıza seo ile uğraşın.
Bu ara şikayet edilecek adres :
https://www.google.com/webmasters/tools/paidlinks?pli=1&hl=tr:)
1 kişi bu mesajı beğendi.
YALNIZ BİR ŞEYE İHTİYACIMIZ VARDIR; ÇALIŞKAN OLMAK.
ATATÜRK
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Derli bir siteden alabilirsen ve bu uzun bir süre kalabilirse teknik olarak faydası olabilir. Ama sıradan sitelere yapılan işlemin pek bir faydası olacağını düşünmüyorum.
Bir diğer konu bu işlemler er yada geç patlıyor ve patladığında götürüsü getirisinden çok oluyor. Adamlar artık yapay zeka ile çalışıyor. Senin benim hesaplayamayacağımız milyonlarca veriyi hesaplayı bu doğru, bu yanlış diyor. Tabi her zaman sağlıklı çalışmasa da Google'ı kandırmak zor iş.
Tüm bunların yanı sıra kesinlikle doğru olmayan işler ve bu tür işlerle uğraşanlar haysiyetsiz ve ahlak yoksunu insanlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Tabikide Böyle Bi hak hiyemem çalıntı linklerle bi ilgim olmaz merakımdan sordum sadece öğrenmek için internette çok dolaşıyor böyle konular bu arada cevap verdiğin için teşekkür ederim :) :)