-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Arkadaşlar merhabalar, yaklaşık 99 yılından bu zamana Rap müziğe ilgim vardır. Cartel’in ilk çıktıklarını da bilirim aile büyükleri çıkartıp ortaya söylettirirlerdi.
Türkçe Rap benim için yeri bambaşkadır. Ama son dönemlerde Trap olayları emeği git gide azaltıyor maalesef. Tabii bu naçizane fikrim benim, sizin bu konuda yorumlarınızı da alabilirim.
Aldığım domain: rapsozluk(.)com
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci & WebMaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Aklıma ilk MC'lerin biyografileri geldi ancak onu da Google zaten şu an yapıyor.
Şarkıların sözlerini, ki onlarda YouTube'da şarkının altında bulunuyor :)
Rap camiasından haberleri takip edip yayınlanabilir, merak ettim projeniz nasıl şekilde? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
ysrsmh merhabalar, bildiğimiz sözlük olacak. Birkaç mc fan boyunu siteye çekersem tutacağını düşünüyorum sitenin. Siyasetten daha fazla tartışılıyor mc performansları :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci (Yüksek Okul)
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Aklıma rapzede/com geldi. Hatırladığım ilk websitelerinden biri kim önerdi nasıl buldum hatırlamiyorum ama A'dan Z'ye tanıdığım tanımadığım tüm rapçilerin şarkılari vardı JapKo oynuyodum o sıralar açar dinlerdim arka planda ritimlerle exp-item kasardım hey gidi günler :)
Bence biyografi ve albüm bilgileri tanıtılabilir, forum kurulabilir sağlam bir sosyal medya reklamıyla üye çekilebilir yada direkt Android/iOs programı kurulup Deezer, Fizy yada Spotify gibi albümler dinletilebilir. Telif hakları nasıl alınır orasını bilemem tabi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
RADEMON dürüst olmam gerekirse aklımda direk sözlük kurmak var. Eğer günlük 100-150 tekil ziyaretçiyi yakalarsam Mobil Uygulamalarını (Android - iOs) yaptırırım.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kuvvetmira :/
Başarılar dilerim hocam. Durmadan yeni bir proje peşinde koşturuyorsunuz, umuyorum ki birinde güzel bir başarı yakalayacaksınız. Domain güzel. Ama projelendirme kısmı önemli. Açıkçası rap odaklı sözlük platformunda insanların takılacağını çok düşünmüyorum hocam :/ sene 2005-2010 aralarında olsaydı bu site patlar giderdi ondan eminim. O sıralar pek fazla sosyal medya uygulaması yoktu ve insanlar forum, sözlük gibi platformlarda harikulade zaman harcıyordu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Escalous sonuna kadar katılıyorum, hatta bu sözünüzün altına imzamı dahi atarım. Ama insanlar sosyal medyalardan fazlasıyla sıkıldı. Bunu birçok arkadaşımdan duyuyorum, görüyorum (sosyal medya hesaplarını silenler çoğaldı).
Elbette insanlar mobilden kopamıyor, responsive bir script ile girip günlük dediğim gibi 100-150 tekil ziyaretçiyi yakaladığımda mobil uygulamalarını yaptırırım. Böylelikle birçok fan'a ulaşmış olur düşüncesindeyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.