-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SKS
-
-
Ad Soyad
C** I**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Benim paketimde de 6 gb internet var telefonun veri kullanım sınırı ayarlıyorum önce uyarıyor sınıra gelince mobil veri kapatılıyor. En azından kafam rahat oluyor ...
youngwolf
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben yeni bir tt paketi buldum. 29tl ye 20gb sizce nasıl? Bence güzel
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Böyle isyan edeceğine TT kullanma olsun bitsin TT senin bu hareketini bilseydi ve bu harcamayı yansıtmasaydı şimdi övüyor olacaktın. Ayrıca her firmada paketin bitince uyaran bir sistem var sen istersen paket yapıyorsun. Eğer hala canını sıkıyorsa bu durum geçersin faturalıya aylık 1-2 liraya paketin bitince durdurma yaparsın kafan rahat olur. Senin imzaladığın sözleşmede bunları sana söylemiştir veya sms atmıştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Türk ******* internet alınca yanında internet paketi tanımlı bir hat verdi ve bu hattı ilk ay kullandım hadi konuşmada olsun diye paket yapim dedim. Paket yapmak için para yükledim (25 TL) ve daha sonra eve geçerken bir yandan da paket arayışında internette dolandım. (İnternet paketim varken) eve geldim. Paket yapmak için seçtiğim çok uygun bir paketi gözüme kestirdim ve dedim ki sen benim olmalısın. Paat... o da ne yeterli TLniz yok. Aaa daha yeni yükledim nasıl oldu acaba derken baktım hala internetim var. Ama TL 0. Türk *******a mail attım , aradım bana 7 gün sonra geri dönüş yaparmış gibi yaptılar. (DEVAMI AŞAĞIDA - SIĞMADI)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Normalde promosyon için 5-6 kere çaldırıp bir günde 23 kere arayabiliyorlar. (Saat 23 suları buna dahil.) Ama şikayet geri dönüşüme TT numarası değil farklı bir numaradan geri dönüş yapmaya çalıştılar. Telefonu cebimden çıkartmadan kapandı. Eee sonra ne oldu. 1 aylık hattımı iptal ettirnek için önce müşteri temsilcisini aradım yok efendim bir yanlışlık olmuştur vay efendim öyle olmaz böyledir. Falan filan derken bana 10 TL ye konuşma ve SMS paketi olan bir fırsat sundu ve bende hayır kalsın dedim ve daha sonra iptal ettirdim. Uzun zamandır Vodofone kullandım. Kullanıyorum. İntetnet aşım problemi için 250 mb 5 TL lik bir paketi otomatik yapıyorlar ilk başta sinirlendim ama mantıklı geldi. Neyse işte TT soktu kazığı artık ders almak lazım ...