-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Script kurulumunda örnek olarak gösterdiğim sitemde kolay kayıt olunması için üyeliği 10 saniyenin altına indirdim.
Gelip sorulan sorulara, atılan yorumların hepsine eksi puan, site içerisinde beni "gayserili" yazıp gay yazısını kalınlaştırıp ve bunu her yerde belli eden şahsiyetsize sesleniyorum buradan. Amacın nedir?
İnsanı topluma kazandırmaya çalışırken, bu kişiliksizler yüzünden toplumdan soğuyor insan. Diğer arkadaşlardan özür dilerim ama yapılan hiç karakterli bir davranış değil...
Eğer az biraz insansa, çıkıp burada da gay olduğunu dile getirir. Hadi bakalım, IP adresi kayıtlı. Daha art niyetli durumda davranışlar alırsam WmAracı yönetiminden yardım talep edeceğim. (IP sorgulama ile üyeliğin kime ait olduğunu bulmak için)
3 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnsanlık ölmüş :(
2 kişi bu mesajı beğendi.
muhammedfurkanakdogan.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Hocam kimsenin tavuğuna kış demedim. Hayatımın hiçbir döneminde çekememezlik yapmadım, her zaman; uzayan kol bizden olsun mantığı ile yürüdüm.
Geçmiş zamanda sitelerime index atan çocuğa bile, özür dile mesele kapansın dedikten sonra küfür etmesinden sonra gidip savcılığa suç duyurusunda bulundum.
Arkadaşlar ben işsizlik dönemimi insanlara elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışarak geçiriyorum. Savcılıkla, adliyle de geçirebilirim sorun yok.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Yönetimle konuşun hocam ip adresinden kim olduğu bulunsun cezalandırılsın bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öncelikle gelmiş olsun. Malesef bu şekilde art niyetli ya da troll diyebileceğimiz insanlar mevcut. Yönetim ip adresini sana veremez malesef. Yasal işlemler gerekir bu sebep için. Arkadaşın buradan olduğuna emin misiniz? Bu da önemli bir soru bence.
İmza!!! Get Closer!
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
ctnbckci mail adresi onaysız her şey yapılıyor ya sitede, nomailnoprobro@gmail.comwmaraci.com bu şekilde yazması da anormal değil. Troll ise sorun değil, arkadaş devam etmeye çalışırsa bende siber suçlarda şikayet etmekle bulacağım kendimi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Birileri bu durumdan rahatsiz olmus.Ankaralilard Kayserilerde falan bu sorun sıkca bu sorun Ankaralimisin diyorsun yok ben Angaraliyim gaaaardaaas diye agzini yaya yaya konusuyor.Bu durum gercekten rahatsizlik verici.Sorunu olan biri belli ki sizle degil Kayserilerle var.Siz yine de ipden gerekeni yaptirin.Ancak boyle kozlarda kimseye vermeyin
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Terbiyesizlik ya cidden ayıp yaptıkları. Şurada nezaketen bile olsa tanımadıgımız insana hocam diyip tatlı dille konusurken o şahsın yaptıgı davranış cidden büyük ayıp. Birdaha yaşamamanız dileğiyle geçmiş olsun
AdiG3
Parasalfikir.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yıllık İzinde
-
-