Merhaba sevgili arkadaşlar özel bir istek doğrultusunda ve internette tam olarak anlatılmayan PHP ile Admin Paneli Yapımını göreceğiz, dersi görsel olarak çektim, ilk öncelikle derste değindiğimiz noktalara bi göz atalım
[*]Giriş ve Kayıt Formlarını Oluşturma [*]Admin Kaydı Varsa Giriş Yoksa Kayıt Sayfasını Gösterme [*]Email Doğrulama İşlemi [*]Form Kontrolu [*]Aynı email ve ya kullanıcı adıyla kaydolmayı engelleme [*]Oturum Yönetimi
Not : Mikrofonum biraz problemliydi sesim az çıkmış ama sesi biraz sonuna kadar açarsanız sesim net çıkar
Piyasada en çok aradığım diyebilirim bu video'ya. Peki admin panelden yazı vesaire eklemek için yapılacak işlemlere dair bir videonuz varmı ? (yazı ekleme, wordpress gibi siteye hükmetme). Acaba bu ve css eğitim setinizi indirebileceğimiz bir yer(link) varmıdır ?
Piyasada en çok aradığım diyebilirim bu video'ya. Peki admin panelden yazı vesaire eklemek için yapılacak işlemlere dair bir videonuz varmı ? (yazı ekleme, wordpress gibi siteye hükmetme).
Acaba bu ve css eğitim setinizi indirebileceğimiz bir yer(link) varmıdır ?
İsteğe göre yazı ekleme vs.vsde yapılabilir ama ona gerek yok ki bence admin girişi yaptıktan sonra yazı ekleme paneli konur o kadar admin olmayan giriş yapamaz ama çok istenirse yaparım anlatımını, bu arada eğitim setini indirebileceğiniz adresler mevcut.
İsteğe göre yazı ekleme vs.vsde yapılabilir ama ona gerek yok ki bence admin girişi yaptıktan sonra yazı ekleme paneli konur o kadar admin olmayan giriş yapamaz ama çok istenirse yaparım anlatımını, bu arada eğitim setini indirebileceğiniz adresler mevcut.
Konuyu baltalamak gibi olmasın bazı arkadaşlar wordpress gibi yazı ekleme,silme,güncelleme gibi bir olay istiyor.Yakın zaman da o dersi ben çekip anlatacağım