lostyazilim

Kpss'de skandal sorular verilmişti

26 Mesajlar 4.847 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
Yazık, milletin emeklerine, alın terine yazık. Oğulları kazansın diye dua eden analara yazık. Beyazkalem adındaki bu kuruluşun arkasında kimler olduğuna bakmak lazım. Milleti aptal yerine koyuyorlar resmen. Yahu soruların noktasına virgülüne kadar hatırlanmasını, şıkların yerlerinin bile birebir aynı olmasını geçtim, haritayı nasıl birebir hatırlayıp çizebilir bir insan!
CesuryureK melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

Ne ekersen onu biçersin
wmaraci
reklam

Swat Swat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 49 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
Türkiye'de sorunsuz sınav olmayacak mı hiç

Celcius Celcius sadecefen.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ÖĞRETMEN
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad Ç** G**
  • Mesajlar 193
  • Beğeniler 22 / 27
  • Ticaret 4, (%100)

msa52 adlı üyeden alıntı

bazen de sunu düşünüyorum acaba bu tür sorular (sadece kpss değil genel olarak açıköğretim vs.) bunlar da soruları piyasadaki denemelerden mi alıyolar :) Bu olay için söylemiyorum sınava da girmedim işin iç yüzünü de bilmiyorum.

Soruları şöyle hazırlıyorlar hocam. Adamların elinde onbinlerce soru var içinden seçiyorlar daha sonra soru üzerinde çalışıp nasıl zorlaştırırımda öğrenciyi nasıl düşürürüm diye uğraşıyorlar. Şıkları falan işte birbirine yaklaştırıyorlar ki millet 2 şık arasında kalsın o streste bi yerlerinden ter akarken doğru şıkkı bulamayıp diğer şıkkı işaretlesin diye. :D

CesuryureK CesuryureK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad H** N**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 65 / 109
  • Ticaret 0, (%0)
[COLOR=Red]BU SABAH SAAT 06:19 DA TWITTER'E EKLENEN SORU RESİMLERİ HEMDE SAAT 06:19'DA

BUNA KİM NE DİYEBİLİR VEYA NE DİYECEK GERÇEKTEN İNANAMIYORUM (Twit tarihi ve saati var zaten..)
[/COLOR]
https://twitter.com/bedranoo/status/221594190419722240/photo/1

Şimdi Saat Sensizliğin Ertesi...
wmaraci
wmaraci

Hurkal Hurkal Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 89 / 114
  • Ticaret 0, (%0)
ÖSYM 2 sene öncesinde kopya çekilirse çekildiğinin anlaşılmasını zorlaştıracak şekilde bir değişiklik yapmıştı. Sınav sonuçlarına ulaşmak için aday işlemleri şifresi girilmesi zorunlu hale getirildi. 2 sene önceki sınavda her şey ortada olmasına rağmen hala soruşturma devam ediyor. Bu sefer sorular yine dağıtılmış olsa bile zor ispat edilir.

Ben seneler önce ÖSS'ye hazırlanırken böyle şeylerin olabileceği aklıma bile gelmezdi. Hatta 1999 yılında soruların çalındığının anlaşılması üzerine sınav daha yapılmadan derhal ileri tarihe alınmış ve farklı sorular sorulmuştu. 2010 KPSS'de ise soruların servis edildiği veya çalındığı anlaşılmasına rağmen sadece Eğitim Bilimleri sınavı iptal edildi, kamuoyunun gözü boyansın diye de birkaç tane suçlu gösterildi, olay kapatılmaya çalışıldı.

Bu sınavla ilgili daha yeni yazdığım yazım da burada: http://www.kpsstercihim.com/tr/blog/2012-kpssde-sinav-sorulari-dagitildi-mi/

Alphabet Alphabet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 1432
  • Beğeniler 146 / 287
  • Ticaret 33, (%100)
Önce Allah'tan korksunlar. Böyle bir şey yoksa bile bunu ortaya çıkarıp milletin hem duygularıyla hemde güvenleriyle oynamanın hesabı nedir.
Ki ben böyle bir şey olduğuna eminim. 2010'da Sadece EB iptal edildi. EB'yi çalanlar GY-GK'yi çalamazlar mı? O neden iptal edilmedi? Sonra atananlar göz göre göre atandı. Sonra sizler gidip yok Google Türk bayrağı koymamış, yok şunu hatırlamadı yok bunu hatırlamadı. Önce siz gidip şu çarpıkları görün. Devlet dediğiniz kimler? Uğruna milliyetçilik yaptığınız? Daha fazla yazıp siyasete dönüşsün istemiyorum.

Beyaz kaleme gelince:
1-Sen kim oluyorsun da ÖSYM yayınlamadan yayınlıyorsun.
2-Sen soruları hızlı bir şekilde hazırlayıp nete sunduğunda ne olacak? Bizler bakın Beyazkalem çalışıyor mu diyeceğiz?
2- Son güncel 3 soru nerede?
4-Sen çok hassas bir konu üzerinde yayın yapıyorsun nasıl aceleye getirdiğimiz için makine deneme 2 şeklinde yazmış şeklinde basit bir hata uydurabiliyorsun?
5-Amacın reklam mı?

7 temmuzda arkadaşım sınava yetişmek için arabasıyla giderken takla attı. Ölümden döndü. Hayatını ortaya koymaya çalıştığı bu sınav için değer miydi?

Ösym diyor ki EB lerinde Türkçe diye bir bölüm yoktu. Bizler de sandık ki böyle bir bölüm var.

Ösym şu yorumu dayatıyor bize. Sınavdan sonra akla kalanlar yazılmış vs.

Soruyorum neden şu yorum yapmıyor: Sınav kurumunda çalışan ya da içeriye sızanlar soruları görüp aklında kalanları hazırlayıp sınavdan önce yaymışlar. Bu ihtimal çok mu uzak.

Sorular yayınlansın bu yazdıklarımı Şikayet maili olarak atacağım.
melankolia Swat

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al