-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Yazık, milletin emeklerine, alın terine yazık. Oğulları kazansın diye dua eden analara yazık. Beyazkalem adındaki bu kuruluşun arkasında kimler olduğuna bakmak lazım. Milleti aptal yerine koyuyorlar resmen. Yahu soruların noktasına virgülüne kadar hatırlanmasını, şıkların yerlerinin bile birebir aynı olmasını geçtim, haritayı nasıl birebir hatırlayıp çizebilir bir insan!
2 kişi bu mesajı beğendi.
Ne ekersen onu biçersin
Swat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türkiye'de sorunsuz sınav olmayacak mı hiç
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
[COLOR=Red]BU SABAH SAAT 06:19 DA TWITTER'E EKLENEN SORU RESİMLERİ HEMDE SAAT 06:19'DA
BUNA KİM NE DİYEBİLİR VEYA NE DİYECEK GERÇEKTEN İNANAMIYORUM (Twit tarihi ve saati var zaten..)
[/COLOR]
https://twitter.com/bedranoo/status/221594190419722240/photo/1
Şimdi Saat Sensizliğin Ertesi...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Önce Allah'tan korksunlar. Böyle bir şey yoksa bile bunu ortaya çıkarıp milletin hem duygularıyla hemde güvenleriyle oynamanın hesabı nedir.
Ki ben böyle bir şey olduğuna eminim. 2010'da Sadece EB iptal edildi. EB'yi çalanlar GY-GK'yi çalamazlar mı? O neden iptal edilmedi? Sonra atananlar göz göre göre atandı. Sonra sizler gidip yok Google Türk bayrağı koymamış, yok şunu hatırlamadı yok bunu hatırlamadı. Önce siz gidip şu çarpıkları görün. Devlet dediğiniz kimler? Uğruna milliyetçilik yaptığınız? Daha fazla yazıp siyasete dönüşsün istemiyorum.
Beyaz kaleme gelince:
1-Sen kim oluyorsun da ÖSYM yayınlamadan yayınlıyorsun.
2-Sen soruları hızlı bir şekilde hazırlayıp nete sunduğunda ne olacak? Bizler bakın Beyazkalem çalışıyor mu diyeceğiz?
2- Son güncel 3 soru nerede?
4-Sen çok hassas bir konu üzerinde yayın yapıyorsun nasıl aceleye getirdiğimiz için makine deneme 2 şeklinde yazmış şeklinde basit bir hata uydurabiliyorsun?
5-Amacın reklam mı?
7 temmuzda arkadaşım sınava yetişmek için arabasıyla giderken takla attı. Ölümden döndü. Hayatını ortaya koymaya çalıştığı bu sınav için değer miydi?
Ösym diyor ki EB lerinde Türkçe diye bir bölüm yoktu. Bizler de sandık ki böyle bir bölüm var.
Ösym şu yorumu dayatıyor bize. Sınavdan sonra akla kalanlar yazılmış vs.
Soruyorum neden şu yorum yapmıyor: Sınav kurumunda çalışan ya da içeriye sızanlar soruları görüp aklında kalanları hazırlayıp sınavdan önce yaymışlar. Bu ihtimal çok mu uzak.
Sorular yayınlansın bu yazdıklarımı Şikayet maili olarak atacağım.
2 kişi bu mesajı beğendi.