-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Babamın sağlık sigortasından faydalanıyordum okul bittiği için onun üzerinden düştüm. Şimdi ne yapmam lazım şuan gelirim yok başına gelen var mı böyle bir durum internette arama yapıyorum karma karışık şeyler çıkıyor. E devlettden sürekli gss borcu çıkıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Social Media & Web Solutions
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Gelirinin olmadığına ve ödeme yapamayacağına dair sgk ya beyanda bulunman gerekiyor. Benimde başıma geldi o saçma şey. Kâğıt geldi eve, ödeme yap yoksa icra vereceğiz diye.
Devlet zorla para alıyor boş yere.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnsanları zora düşürmek için geliştirilmiş bir resmi soygun sistemidir GSS.
Bir iş bulun en hızlı şekilde, sigortanızı aktif ettirin. Sigorta sicil numaranız olmamasından sebep cezalı duruma düşersiniz. Edinin bir sigorta sicil numarası, işkur a gidin ve " ya bana iş verin/bulun yada para" deyin. Sizi mesleki becerilerinize göre değil de kendi ihtiyaçlarına göre "Meslek edindirme kurslarına" göndersinler, sonra elinizdeki sertifika ile tekrar işkur un kapısına gidin ve "ya benim paramı verin yada iş verin" deyin. Sizi o gün ihtiyaç olan bir mesleğin, alakasız bir meslek edindirme kursuna göndersinler ve sertifika versinler.
Yani özetle, boy boyyy sertifikalarınız olsun, işiniz yerine. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam eve eksper geliyor bu adam ödeme yapabilir yaparsa bu kadar yapabilir diyor GSS ye zorunlu bağlı tutuyor. Yaş kaç acaba hocam 25 yaşa uzatılmıştı en son o muhabbet. 25 yaşı geçmişseniz mecburi hocam bir iş bulana kadar
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-