arkadaslar saatlerce klavyede yazı yazmak makale yazmak cümle kurmak zordur lakin bulduğum bu yeni yöntem ile klavyeye dokunmadan özgün içerik üretmek artık çok basit bilmiyorum belki düsünen aklına gelen olmustur ben mesala merak edilen blog konumda ne varsa o konu ile ilgili arastırma yaptıktan sonra youtube konu ile ilgili anlatım olan videoları açıyorum diğer yandan da telefonumdan bloggerimi açıp sesli yazdırma olayını aktif ediyorum ve 10 20 dakika boyunca eleman anlatıor ben telden takih edip yayınlıyorum ne oluyor ÖZGÜN İÇERİK dün mesela 15 içeriği 2 saatde girdim klavyeye dokunmadım mı evet dokundum baslıkları ve etiketleri eklemek için :))))
bol sanslar bunu para kazanmak için de kullanabilirsiniz çünkü youtube de hemenhemen her konuda anlatımmlar mevcut..
2 3 GÜN ÖNCEBASLADIM ADSENSE KOYALIM
açın yemek tariflerini açın araba yol finans hikaye masal alın size öziün içerk :))
BIR UYEDEN GELEN MESAJ I YAYINLIYORUM
İyi niyetli arkadaşım inanki bulduğun yöntem sadece senin aklına gelmiyor. Bir kaç sene önce ben de o yöntemle yapmayı akıl etmiştim. Fakat hiç bir forum sitesinde veya başka bir yerde bu sesle yazdırma yöntemini insanlarla paylaşmayı düşünmedim. Çünkü bu bulanın hak ettiği. Bu yöntemi bulamayanların hak etmediği milyon dolarlık yöntemdir. Neden üstün zekanın sana hediyesi olan bu milyon dolarlık yöntemi insanlara hibe ediyorsun? Böyle yaparsan yaygınlaşır ve google botları bu tarz içerik sunanları banlamaya başlar. Tut ki banlamadı bu sefer de kolay içerik girenlerin sayısı yükseldiği için reklamlardan para kazanmak imkansız hale gelir. Sana o girdiğin konuyu silmeni öneririm. Sen ve ben gibi akıllıların harcanmaması için. Yaptığın şey kendi bindiğin dalı kesmek çünkü
BUGUN TAZE GELEN PM
SIMDI ALMANCA INHIKIZCE FRANSIZCA 3 45 BLOK ACIN YABANCI DILUZERINDE YAPIN BENUM GELIR GÜNLÜK 3 4 TL OLDU SU AN ÇOK OYU BEEEE SITEYE BEKLERIM..AYRINTILSR ORADA
bunu erinmedim yazdım bunu da ekleyim bloğuma:))
ayrıntıları bulabilirsiniz.. saygılarımla
https://www.msimobil.com/2019/02/acemiler-adsensedrn-para.html
https://www.msimobil.com/