-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Firma tabi önemli ama cpu çok çok önemli bir hosting paketinde bazı firmanın %20 cpu oranı olurken bazılarının %100 olabiliyor dikkat etmenizi öneririm aksi taktirde siteniz suspended yiyebilir ben çok eskiden bu sorunu yaşamıştım %25 cpu limitli bir hosting firmasından, 3 yıldan uzun süredir hosting.com.tr paketlerini kullanırım şuana kadar sorun yaşamadım tavsiyede ederim.
Ek olarak günlük 7-8k tekil taşıdığını bilirim bu bir reklam değildir bu kullanıcı memnuniyetidir çok memnunum ne zaman hosting alacaksam alacağım firma benim tarafımca nettir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Şuanda
Turhost kullanıyorum ve gayet memnunum fakat Türkiye olarak
Veridyen de önerebilirim. Yabancı olarak Bluehost WordPress için çok iyi diyorlar.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Vargonen derim, yedekleme benim için önemli olduğu için ekstradan para vermek istemem ona
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Natro ve İsimtescil' hakkında yorum yapmayı bırakalı çok oldu. Artık yokmuşcasına davranıyorum.
Turhost da iyidir. Vargonen'de. Performans olarak bu ikisinde sorun kesinlikle yaşamazsınız. En önemlisi de aradığınızda sorunlarınıza kesin çözümler bulursunuz. İkisini de kullandım sıfır sorun. Uygun maliyetinden dolayı şuan Vargonen'deyim.
+ olarak güzelnet'e de bakabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Klima Kombi
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu yazdıklarınıza ek olarak kaliteli hizmet veren 3-4 firma daha var. ama bunlardan biri kesinlikle natro değil. turhost'u zaten herkes biliyor sektörde. kalitesi ortada, güzelnet, hosting.comtr gibi firmalarda güvenle tercih edebilirsiniz. Vargonen adı çok duyulmamış ama çok köklü bir firma.
Turhost, Güzelnet ve Vargonen destek konusunda da çok iyi. ki benim en önem verdiğim konudur destek. çünkü teknik bilgim çok iyi değil. Her türlü konuda bu firmalardan zamanında yardım aldım. hiç biri de çıkıp demedi ki "sorun sizde, biz bakamayız"
bu saydıklarımın hepsinden hosting satın alabilirsiniz.
bQnyy
I am what i am.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Çevirmen ve Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam kaç yıldır küçük projeler için natro kullanırım hiç sıkıntım olmadı en fazla 1 saat sonra desteğe dönüyorlar çoğunlukla
Kurumsal ve bireysel İngilizce çeviri ve makale işleriniz uygun fiyata yapılır.
buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-