-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
dıger gruplara bak sende :D
https://3dprinter.blog
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Günlük 10 kuruş kazananlar için bence mantıklı ya hep ya hiç 😀 Ban yesende koymaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
katılıyorum. adsense zaten ban huyunu kaldırdı gıbı artık. gecersız tıklamayla kazancları sılıyor en fazla
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Tasarımcı / Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Söylemeyecektim de ben de bildiklerimi söyleyeyim. Bunu varklı VPN' ler tıklatma botları kullanarak yapmış, kendi sitelerine tıklatanlar da var. Ek olarak bu adamların Adsenseleri umrunda değil. Hesaplar güncelleme sonrası dahi olsa, onlara da onay almanın kolay bir yöntemi olduğu için, vurgunu yapıp yeni hesaplar, yeni sitelerle devam ediyorlar. Ben de istediğim her adsense hesabına, siteyi ekleyip reklamı çıkartabiliyorum.
Bu işin abartı boyutu olan, kendine özel bot yaptırıp, farklı lokasyonlar, IP' ler proxyler bilmem neler kullanarak, yapay zeka ile tıklatanlar... Yok diyenler olacaktır, onlara da pembe dünyalarında başarılar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
kesinlikle var bu dediğin. hatta türkte vardır bu botları yapanlar arasında :) kımde varsa dagıtsın hayrına ...
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Cookie kasıp tık yapmak 😁
Bu işleri bilen birisi olarak, inanın bana Ban riski çok yüksek.
Tek tıkla 30-40TL civarı yapılabiliyor, ama bunu yapmak bile bir haftayı buluyor. Bu sebeple mantıksız. Ama 30 proxy ile kasarim bir haftada, işsizim derseniz bir haftada 1200TL civarı kasabilirsiniz.
Tek bir şikayet, yada göze batma durumu olursa, incelemeye alırlarsa durumu anında ayıkırlar.
Sonra o bilgisayardan, o ad soyaddan, o telefondan, o adresten adsenseyi unut..
Tek kazanç kaynağınız adsense ise, kesinlikle böyle birşeyi denemeyin bile. Ban kapıda. Bu işlemleri rakiplerini banlattirmak için bile yapanlar varken nasıl bu kadar eminsiniz anlamadım 😂
Ödeme eşiği geçilir, ödeme günü gelir, ve bir email 'hesabınız bloke edilmiştir'
Dipnot: Bu yazıyı kesinlikle rakip elemek için yazmadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Risk almadan başarıya ulasamazsin. Ama kolay yoldanda para kazanmak kolay değil bir gün biter sonuçta google dan bahsediyoruz.
Mad
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben zamanında amerika ve Avrupa lokasyonlu kullanıcılara meraktan tıklattırırdım.Bu şekilde toplam 20 tl gelir elde ettikten sonra :) bunun gereksiz olduğunun farkına vardım.Tbm yi merak ediyorsanız yapın ama devamını getirmeyin.Banlanırsınız.