-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kullandığınız eklentiler, temanız, hit sayınız, hosting aldığınız yerin kalitesi... gibi bir çok etken var. Google üzerinde biraz arama yaparsanız bazı çözümler bulabilirsiniz. Kendi başınıza halledemezseniz veya yeterli düzeyde bilgi sahibi değilseniz profesyonel olarak bu işler ile ilgilenenlerden yardım alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladığım kadarı ile hostinger kullanıyorsunuz yanda ki sekmeye bakarak söylüyorum bunu bence daha kaliteli bir hosting seçimi yapmanız gerekir. Güzel.net.tr tavsiyemdir kolay kolay sıkıntı yaşamazsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Sitenizde optimizasyon yapmadığınız için normal bir durum. Optimizasyon çalışması yapılırsa bu durumun bir nebze önüne geçebiliriz. Üstelik siteniz de şu anki haline oranla çok daha hızlı açılır. Ücretli destek düşünürseniz PM üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
gece sıkıntı olmuş. o ara jetpack le uğraşıyordum. muhtemelen o yedi hepsini. yoksa optimizasyon sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. olmazsa yaparım artık.
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba,
Host firmanız dan satın aldığınız hizmetin kaynakları ile ilgili bir durum. Satın aldığınız paketteki cpu ve ram limitleri sitenizin talep ettiğini kaynak ihtiyacını karşılamıyor olabilir. Bu konuda elbette host firmanız ile iletişime geçmeli veya daha üst kaynaklar içeren paketlere geçmelisiniz.
Ayrıca şu anki paketteki kaynakları kabul ediyor ve böyle kalmak istiyor isenizde scriptinizi optimize etmeli, şüpheli eklentileri kaldırmalısınız.
İyi çalışmalar dileriz.
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
hocam cpu oranı %100 olan firmayi seçin bu problemi aşacaksınız , ben hosting.com.tr'yi kullanıyorum tavsiyede ederim fakat dediğim gibi %20 cpu %25 cpu lu hosting paketlerinde bunu sürekli yaşarsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ayrıca dedikleri tek şey siteyi optimize edin. dedikleri herşeyi yaptım. bildiğin haber sitesi. içerisinde işlem yapan ne olabilir ki. yazılarda bir kaç resim varsa 1 tane youtube videosu var.
şuan sahifa temasını kullanıyorum. temadan kaynaklı olabilir mi?
Ayrıca bu soruları sorduğuma da gülüyorum. Yani bir host basit bir siteyi bir tema bir kaç eklenti yüzünden kaldıramıyorsa verdiğimiz paraya yazık. bu nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Hocam siteniz blog sanirsam aylik ortalama trafiginiz nedir?
ayrica hostinger denmi hosting kullaniyorsunuz