-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kesin bilgi için giden birinden öğrenmek lazım buda imkansız malesef zaten meselede bu kesin olduğunu bilmeden bazı şeylere inanmak sınav-mış
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar cennet de cehennem de bu dünyada. Gerisine pek itimat etmeyin. Son 3-4 bin yıldır ortaya çıkan dinlerin hepsi egemen sınıfların toplumu uyutma, gerçekleri saptırma amaçları için üretilmiş idealizmden başka birşey değil.
http://www.hurriyet.com.tr/seyahat/dunyanin-en-korkunc-yeri-gehinnom-40598046
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
SaX
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şu hiçlik diyen arkadaşlar, daha önce öldümü? Yoksa ölen birisi ile iletişime mi geçti? Benim inancıma göre ahiret inancı var Cennet cehennem için en ufak bir şüphem yok bu kadar delilin arasından Allah'ı görmeyenler açık ve net kördür der noktayı koyarım.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sax sen daha önce hiç öldün mü? Yoksa Allah'ı mı gördün. Gördüklerin başka birşey olmasın? Der noktayı koyarım(.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
En son cimlenizden başlayalım,
Ne kaybedeceksiniz? Eğer "Allah'tan başka bir tanrı var ve çok kıskançsa ve başka Tanrıya inananları cehennemime atacağım" derse çok şey kaydersiniz. (Özür dilerim yanlış kitaptan alıntı verdim. Akşam eve gidince kitap ismine bakacağım, aklıma gelmedi. Edit. Neyse ki kitaplarımı sosyal medyada paylaşıyorum. Buldum.Tanrı Yanılgısı
Yazar: Richard Dawkins ) sözünüz kabak tadı veriyor.
Ölümden sonra hayat olduğunu sadece iddia ediyorsunuz inancınızla alakalı olarak. Ölümden sonra cehennem yoktur. Dolayısıyla cehenneme gitmeyecekler.
İlk cümlemizden sayılardan yola çıkarsak Allah Hz. İsa'nın babası olduğunu da kabul edin artık. 2.2 milyar hiristiyan yanılıyor mu?
Son olarak ben Ateist değilim, inandığım bir yaratıcı var. Hiç bir dine ve onların Tanrılarına inanmıyorum.
HakikatTR
Nizamettingumus.Com.TR
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Müsteşar
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşın biri Müslümanlar hakkında konuşmuş ve din nedeniyle kontrol altında tutuluyorlar demiş. Islâm 1800 yılında mı geldi?
Müslümanların neleri başardığı hakkında bilgisi yok ise kendisine kaynak tavsiyelerimiz olabilir. Ha o zaten o kaynaklara değilde Isviçreli bilim adamlarına inanıyordu değil mi?
Inananlar için ölümden sonrası bellidir. Öyleyse kendi somunuzun başlangıcının güzel olması için uğraşalım. Aksini iddia edenler geçmişte de vardı, gelecekte de olacaktır...
2 kişi bu mesajı beğendi.