cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güncelleme öncesi aktif kullanılan hesaplarımdan birine bu gün site eklemek istedim ve site onaya düştü, halbuki direk eklenmesi gerekiyordu. Yani galiba bu iş güncelleme öncesi/sonrası olayı biraz tehlikede gibi geldi bana.
Eskiden adsense almak zor, site eklemek kolaydı. Şimdi adsense almak kolay site ekleme zorlaştır.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynen en kestirme çözüm yolu bu. Aslında sırf resim paylaşılan sitelere bile alınıyor adsense, bu yüzden ben illa makale olması zorunlu fikrine karşıyım fakat almanın en kolay yöntemi de 25-30 güzelce hazırlanmış yazı ekleyip başvurmak.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
canerizm adlı üyeden alıntı
Selamlar. Benim eskiden onaylatmaya çalıştığım bir sitem vardı ona onay gelmiş fakat site şu anda bende değil. Domain boşta duruyor ama o domaini kullanmak istemiyorum. Anladığım kadarıyla adsense im eski yani bir kaç yıllık. O eski sitemin domaini için hazır diyor. Onun reklam kodlarını yeni sitelerde kullanabilirmiyim?
Reklamlari yeni sitede kullanmak icin yeni siteni siteler bolumunden onaylatman gerekiyor. Bazi hesaplarda uzun sure kullanilmayinca reklam kodlari siliniyor ve tekrar adsenseye bir sure sonra girince yeniden siteyi onay istiyor egerki adsenseyi almis oldugunuz site sizde degilse baska bir sitenin ismini yazip kodlari siteye ekleyip onaylayabilirsiniz. Site onaylandiktan sonra guncellenmemis hesap oluyor ve istedigin kadar site ekliyebiliyorsun.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------