Mobidictum kimdir?
Türkiye’de dijital sektörün popüler sitelerinden olan Mobidictum nedir ve ne yapar? Mobil oyun ve mobil uygulama inceleme denince akla gelen ilk isimlerden biri Mobidictum sitesidir. Yeni çıkan mobil oyunlar ve uygulamalar, inceleme sonrasında sitenin okuyucularına önerilir. Mobil oyun sektörü ile ilgili doyurucu ve özgün içerikler paylaşılır.

Oyun Tanıtım ve İnceleme
Sitenin yazarları, oyun tanıtımları yaparken belli başlı bilgileri okuyucularıyla paylaşıyorlar. Oyunu geliştiren firma veya ekip, oyunu geliştirildiği teknoloji (Unity, Unreal, Android, iOS vb.), ücretsiz oyun veya paralı oyun olup olmadığı, apk indirme bağlantısı, oyun videosu gibi bilgileri paylaşmaktadırlar. Tüm bağımsız mobil oyun geliştiriciler ve firmalar, site ile iletişime geçip, oyunları hakkında tanıtım isteyebilirler. Tanıtım isteği yollamadan önce oyununuzun görsellerini ve detaylarını ekibe eksiksiz iletmeniz gerekmektedir.

Oyun geliştiriciler, sektörden iş ilanlarını da bu sitede bulabilirler. Oyun geliştirme, programlama, tasarım, iş yönetimi gibi farklı alanlarda iş ilanları siteye her hafta düzenli olarak girilmektedir. Sitede aynı zamanda firmalar hakkında bir kütüphane bulunmaktadır. Buradan yerli firmalar hakkında bilgi sahibi olabilir, yayınladıkları projeleri görebilirsiniz.

Oyun Sektörü ve Röportajlar
Mobidictum bağımsız geliştiriciler için çok önemli bir konuma sahiptir. Mobil oyun inceleme ve tanıtım sitesi, oyun geliştiriciler için akademik makaleler sunuyor ve mobil sektörden makaleler paylaşır. Türkiye’de en çok para kazanan başarılı oyun geliştiricileri bulup, onlarla röportaj yaparak, site okuyucularına sunar.. Böylece sektöre yeni adım atmış geliştiriciler, başarılı insanların tecrübelerini okuma, dinleme fırsatı bulur.

Oyun geliştiriciler, sektörden iş ilanlarını da bu sitede bulabilirler. Oyun geliştirme, programlama, tasarım, iş yönetimi gibi farklı alanlarda iş ilanları siteye her hafta düzenli olarak girilmektedir. Mobil oyun haberleri sitesinde aynı zamanda firmalar hakkında bir kütüphane bulunmaktadır. Tüm bağımsız oyun geliştiriciler ve firmalar, site ile iletişime geçip, oyunları hakkında tanıtım isteyebilirler.

Popüler Mobil Oyunlar ve Çekilişler
Mobidictum sadece mobil sektör haberleriyle kalmıyor. Popüler mobil oyunlar kategorisinde uzun süredir tepede kalan oyunlar Clash of Clans, Clash Royale, Game of War, Brawl Stars, Minecraft, Hearthstone ve Paramanya gibi milyonların sevdiği oyunlar hakkında detaylı makaleler yazıyor, takipçiler için çekilişler düzenliyor.

Ücretsiz mobil oyun ve mobil uygulamaları indirmeden önce incelemelerini okumak, detaylarını öğrenmek, geliştiricisi ve nasıl geliştirildiğine dair bilgi sahibi olmak için Türkiye'nin en iyi ve en güncel mobil oyun haber sitesi Mobidictum'u takip edin!

https://www.mobidictum.com/