numlock
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ya simdi sole bisey var banada gelmisti baya once ama dediller sole bole dedim alin bunuda cekin koyun montaj yapmayin diye cektim yolladim bi daha cevap vermediler 😀😀😀😀
BANK
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu durumda insan önce kendisini bilmeli kendisinden haberi olmalıdır. Doğru ise zaten sizin tüm şifreleriniz kötü niyetli kişinin elindedir. Yapacağını zaten yapmıştır.
Anladığım kadarıyla sizi korkutan webcam görüntüleri, demek ki webcam karşısında çok iyi bir görüntü sergilemediniz bu da sizi korkutuyor.
Webcam ile ilgili korkusuz yoksa sadece format atmanız sorunu çözecektir. Belirttiğim gibi zaten şifrelerinizin tamamı çalınmıştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Social Media & Web Solutions
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Kaspersky hiç uyarı vermemiş miydi size
Ayrıca adam hangi şifrenizi çalmış
Yapabileceğin en doğru şey adamdan hesap bilgisi isteyip
Polise gitmek
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam parayı gönderme derim. 😂 sanki sizi kameradan çektiği poziyonlara başka kimse girmiyor. Boşverin :D ben olsam yayınla knk diye mesaj atarım. Keyfine baksın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şimdi bilişime gitmediğinize göre sanırım videoda gizli saklı bişeyler var yada yok yada sizi engelleyen konular var neyse Allah kimsenin başına vermesin insanın bir gaflet anı olur büyük konuşmamak gerekir.
İşin doğrusu para kolayına kazanılmıyor onun içinde yardım istemek bilişim suçlarından...
Ayrıca Telefondan vs girip bilgilerini almış olabilirmi videolar genelde telefonda bu zamanda ....