-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web editor
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba, arkadaşlar.
Önce adsense ile para kazanmak için site/blog satın almak istedim, sonra ticari güven, ödeme gönderme zorlukları derken yeni blog ve site açmak aklıma geldi.
Dün yeni blogger blogumu yaratdım.
Yıllar önce Adsense hesabım vardı, sonra ban oldu. Onun için diğer gmail hesabımla blogger-da yeni blog yaratdım. Tüm içerikler özgün olucak. Bilgi sitesi tarzı blog olucak. Hiç copy paste kullamayacağım.
Ama adsense başvuru için uygunluk ne lazım onu bilmiyorum. Bilgili hocaların fikirlerine ihtiyacım var.
Blogumu nasıl adsense uyumlu yapmalıyım? Neyi nasıl yapıyım ki, Google amca sinirlenmesin?
affetmez
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ögretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
içerik sayısı 20 den fazla olmalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
işci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam 250 kelime üstü makale paylaşın, ilk etap da tek katagori olsun sitenin teması seo uyumlu bir tema seçin. İletişim, kullanım hakları vs hepsini sitenize ekleyin biraz siteniz hitlendik den sonra başvuru yapabilirsiniz. Yalnız yanlış hatırlamıyorsam bilen arkadaşlar yazsın blogger sitenize adsense tuşu aktif olması için 4 ay yada 6 beklemeniz lazım.
https://goo.gl/SD6sc8
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web editor
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
makaleler 250 kelimeden büyük olucak.
1 sorum da var: diğer blogger hesabımdaki blogları yeni hesaba devr ederek adsense kullana bilirmiyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker & Yazar
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Blogger'da adsense almak zor değil fakat yaklaşık olarak arkadaşımızın da dediği gibi 4 ile 6 ay arasında zaman geçmesi gerekiyor.
Makale Yazılır - PM AT - Skype : seomakaleyazimi@hotmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
4 aya gerek kalmadan içerikleri ekledikçe adsense kazancı açılması gerekir o zaman başvuru yapabilirsiniz haricen zaten direk başvurusu yok bloggerin kazanma açık olması gerekir
WMSupport
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Wordpress & SEO
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
26, (%92)
Sadece 10 makale ile onay alınıyor artık bende alıyorum. Onay problem değil. Ana konunuzla ilgili içerik girişi yapmaya devam edin. Bir iki hafta sonra onay alırsınız. Size asıl tavsiyem Blogger kullanmayın. İleride pek çok sorun ile karşı karşıya kalırsınız. Eğer host alamıyorsanız ben resellerimden yer verebilirim.