Praticaret
Praticaret | Tam Entegre E-Ticaret
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Ticaret Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Uye olurken o şifre ile uye olmussunuzdur. Yada gmail vs ile giris yap vardir girerken sifrenizi girmissinizdir bu sayedd çekmişlerdir şifrenizi yani boşa aldanmayın Yurt dışındaki adam sizden para talep ediyor ve bunu BTC olarak talep ediyor. Belkide ben bilgisayarın B'sinden zar zor anlayan biriyim BTC'yi nereden bileyim 🤔
Praticaret | Pratik E-Ticaret Sistemleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cep Telefon Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
boş iler kimse bir halt yapamaz kaale bile alma şifreni farklı bir pc den değiş bi hacker bozuntusu benim sitemin bir açığından sitemi silmiş kendi sitesine baktım var sağlam duruyo:D hosting firmasına ilettim tüm sitesini sildiler ne oldu diye mesaj çektim birde bunlar hackladikleri web sitelerin ekran resmini paylaştıkları site var onun sitesinide orada paylaşıp rezil rüsva ettim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sağlayıcı
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bence sazan avı daha önce başka bir siteye kayıt olurken e-mail ile beraber e-mail şifrenizle beraber kaydolduysaniz, büyük ihtimal sitenin veritabanı patlamıştır. Önüne geleni de şifren elimizde diye sazanliyorlar kime tutarsa..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal medya
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam eğer bilinen biriyseniz polise başvurun. Eğer yok sektörde yeniyim derseniz pc nizi güzelce bir temizleyin. Bırakın ne yaparsa yapsın.
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Hocam bilgisayarınıza virüs bulaşmasıyla alakalı bir durum değil, spam mail herkese atıyorlar şifrenizi bulması da bilgisayarınıza sızdığı anlamına gelmiyor, e-mail'i görmezden gelin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kardeşim bi .... yapamaz rahat ol banada çok geliyo o mailden
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
şifrenizi bir internet sitesinin veritabanından çalmışlardır bana da çok geliyor böyle mail o şifre ve mail kombinasyonunu tekrar kullanmayın ve kullandıklarınızı değiştirin ve gelen tehdit mailini cevaplamayın cevaplarsanız daha çok uğraşabilirler