-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Makale Editörü
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhabalar arkadaşlar,
ben ve kız arkadaşım bir blog açmayı düşünüyoruz. Aklımızda birkaç fikir var lakin size de sormak istedim acaba hangisi daha iyi olur diye.
1. fikir; 1kadın1erkek tarzında olacak ve mesela konumuz Sevgililer günü olacak ve hem ben görüşlerimi bildiren bölüm yazacağım hem de kız arkadaşım kadınları temsilen bölüm yazacak. Yani bir konuya hem erkek hem de kız görüşleri belirtilmiş olacak.
Dipçe; biraz samimi olacak. Mesela ben erkekler sevgililer gününde bekletilmeyi sevmez dersem kız arkadaşım kendi bölümünde buna cevap verecek vs. tarzında olacak.
2. fikir; tarihi olayları, tarihte yaşanmış önemli olayları anlatan bir blog.
3. fikir; 6 yıllık kariyerim olmasından dolayı teknoloji/oyun blogu. (kız arkadaşım yanaşmıyor)
4. fikir; genel moda
Sizce hangi fikir daha sağlıklı olur bizim için ve ilgi çeker?
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
:)
En iyisi sen kendi o kendi kategorisinde eklemeler yapsın.
Böylece hak yolunu bulmuş olur ;)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamlar...
1.fikir
Bence çok mantıklı.... hatta sitenize özel tema yaptırın, ana sayfayı ortadan belirgin bir şekilde ikiye bölün; bir tarafı mavi (erkek tarafını temsil etsin), bir tarafı pembe (kadın tarafını temsil etsin).... günlük veya haftalık bir konu belirleyin ve bu konu üzerinde yazın...
evet yazılarınız samimi olsun, hatta birbirlerinizin yazılarından alıntı yaparak atıfta bulunun...
yazıların altında da yorumlar, beğeniler, vs vs erkek/kadın kimin beğenisi/yorumu çoksa o yazının bulunduğu taraf renklensin, ışıldasın, yükselsin, parlasın vs (anladın sen onu :) )
baktınız takipciniz arttı, üçüncü dördüncü yazarı ekleyin...
baktınız popüler oluyorsunuz... yazılarınız, takipçileriniz, yorumlar vs vs gırla gidiyor, bir bilirkişi ekleyin, seçtiğiniz konu hakkında yazdığınız yazıların altında hüküm versin, kadın kısımı haklıdır diye... vs vs vs vs uzar gider....
7 kişi bu mesajı beğendi.
davison
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
cafe çalışanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
başarılar güzel fikir zira bu konu asla bi çözüme kavuşmaz arkadaşlrın önerileride çok güzel bence özel bi tema hazırlatın mavi ve mesela pembe kısımdan olussun uzun vadeli olacağı kesin ilgilenirseniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Fikir iyiymiş, olayı biraz daha genelleştirebilirsiniz. Kadın gözünden Sevgililer günü Erkek gözünden sevgililer günü gibi...
Sosyal İlan Platformu - Arayorum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
1. Fikir harika dostum bunun üzerine gitmenizi öneririm
btnaslan
Bilinen Hayatı Kodlayın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WebMater, Seo, YouTuber
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Söz sayfası veya giyim üzerine blog kurun daha güzel olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
1. Fikir gerçekten harika duruyor. Emek vermenizi ve gerçekleştirmenizi canı gönülden isterim. Sosyal medya fenomenliği kapısı bile açabilir size, ki bence sosyal medyayı aktif ve güzel bir şekilde kullanmalısınız.