-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kolay gelsin herkese az önce mailime girdiğimde. Spam klasorunde bir mail vardı. Açayım dedim ve. Mail adresimin @gmail.com olmayan kısmı yazıyor ve eskiden kullandıgım sifrem yazıyor. Yani su anda kullanmıyorum ben o sifreyi hiçbir yerde.
Mesaj içeriğinde Anlayacagınız üzere illegal sitelerden adult felan. Siz işlem yaparken alt ekranda bilgileri aldım diye bir mesaj var, beni düşündüren ise şu kısım aynı konuyu 1 hafta önce baska bir arkadas acmıstı ve ben yaklaşık 1 yıldır bilgisayar kullanmıyorum. Ve telefonu alalı yeni oldu ondan önce boşta duruyordu mail.Adam 889 usd istiyorum diyip BTC heaabı atmış bana ve eger yapmazsan. Rehberine video atarım tarzında tehdit vari mesajlar atmış yasaya başvurma 12 kişiye gönderirim felan saçmalamış ve En ömelisi şu oluyor herhalde dikkatımı cekti ceviri için kopyalarken farkettim .
--->Örnek veriyorum<----
Paragrafların arasında. Boşluk bırakmış adam bi 5-10 satır arası her paragrafta kopyalarken o kısım koyu rengi aldığı için orada. Mail(@kısmından önceki) ve eski şifrem sürekli tekrar ediyor ve aralarında değişik harfler felan var.
Acaba hiç tınlamasam sıkıntı çıkarır mı merak ettim. Bilgisi olanlar yazabilirmi lütfen.
bQnyy
I am what i am.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Çevirmen ve Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam aynı şifreyle kayıt olduğunuz bir sitenin veritabanı patlamıştır veya direk sitenin sahibi yazıyodur aynısı başıma geldi, sen bana 900 doları gönder ben sana atayım direk webcam dedim bidaha dönmedi, kimseye falanda göndermedi %99 blöf yapıyor sallamayın
2 kişi bu mesajı beğendi.
Kurumsal ve bireysel İngilizce çeviri ve makale işleriniz uygun fiyata yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İt
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Burası webmaster forumu değil mi arkadaşlar.
Neyin ne olduğunu biliyorsunuz. Yapmayın gözünüzü seveyim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Aynısını yazdım zaten sana inanmam için videoyu veya resim at dedim bakalım cevap ne olacak. Acaba. Hangi site öğrenebilirmiyiz çünkü o şifrem yaklasık 2 yıllık şifrem gibi birşey yani çok saçma geliyor. Ve işin garibi şu pc kullanmıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
''Videoyu ilk bana at beğenmessem daha kalitelisini çeker gönderirim sana'' de. Salla gitsin. Bi bok olmaz.
3 kişi bu mesajı beğendi.
İmza!!! Get Closer!
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
😂😂😂 Valla herhalde internetin ne oldugunu ve nasıl kullanılacagını bilmiyoruz zannediyor. Ne warez tema indirmişim bu güne kadar ne adulr yerlere üyelik 😂😂 şaşırdım doğrusu
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu konu daha önce işlendi.. Belli ki **************lar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ama aynı mail değil sürekli mail değiştiriyorlar veya farklı **************lar herhalde.
KingEray
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
niye bunlar düz hesap 900 yada 1000 istemiyorda 897 istiyor ben en çok bu kısıma takılıyorum
2 kişi bu mesajı beğendi.