-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SSO
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam emin misiniz yani silmek üzereyim şuan teredütte kaldım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
BİLİŞİM
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Etiket yanlış kullaniliyorda ondan adam basıyor anahtar kelime spam googlede hop geriye atiyor.Kullanmayin kisaca kullancaksaniz.Kategori niyetine kullanin.Örnek samsung etiketine tiklaninca sitenizdeki tum samsung yazilari ciksin.Bunun mantiği budur zaten.
Sarp35
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Araştırmacı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Etiket devrinin bittiği felan yok. Önemli olan etiket sayfası altında kaç tane yazınız var. Misal:
Araba diye etiket girdiniz ama araba etiketiyle o sayfada sadece bir tane yazı var bir etkisi olmaz.
Ama diyelim ki; mersin satılık araba etiketi girdiniz ve altında 15 tane aynı etikete sahip yazı var bu etiketinizi bir kategori kalitesine çıkarmış olursunuz ve siralamasi kesinlikle daha etkili olur. Kisacasi kalıp etiketlerin dışına çıkmamaya çalışın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Lokal bir işletmenin kendi bazımda amatörce seosunu yapmaktayım , kendi rekabet ettiğimiz sitelerin içerisinde resmen makaleden çok etiketler bulunuyor ben yazdığım makaleye maksimum 3 etiket ekliyorum ve kendilerini çok uzun zamandır oturdukları google sıralamasından ediyorum, ne derece ve ne düzenle kullanıldığı önemli kanımca