-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
e ticaret
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar Herkese İyi akşamlar ;
SoftEther Vpn Var Bilen Bilir Vpn Adresleri üzerinden internet hızı arttırıyor.
Şimdi Kendi vps serverımı kursam kendi vpnimi kursam softether mantığı olur mu ? acaba kurduğum vps deki hızı normal bilgisayarıma aktarabilir miyim? bunun için open vps tavsiye ediyorlar ne düşünüyorsunuz ?
ya bugün adım at ya da ömür boyu emekle
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
Z** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba hocam vpn internet hızınızı arttırmaz. sadece vpn kurduğunuz makinedeki internet üzerinden çıkış yapabilirsiniz. Yasaklı sitelere veya türkiyeden erişilmeyen sitelere ulaşmak için kullanılmakta. internet hızınız çıkış yaptığınız sağlayıcı ile alakalı bir durum, serverdeki internet ne kadar hızlı olursa olsun sizin hizmet aldığınız internet önemli
YRG
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Vpn kesinlikle sizin bağlantı hızınızı arttırmaz. Çünkü sizin hat kapasiteniz bellidir. Vpn sadece kimlik gizlemek ve yasaklı sitelere erişim için kullanılabilir.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
1- vpn internet hızlandırmaz, sadece stabillite sağlar sende hızlanmış gibi hissedersin bizim isplerin dandikliğinden başka birşey değil
2- evet vpn server kurarsan istediğini yapabilirsin, ıcız yollu sunucu sağlayanları seçmeyi unutma
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
e ticaret
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hepinize teşekkür ediyorum. vpnin hızı arttırmadığını bir kez daha öğrenmiş oldum. ücretsiz vpn kullanmaya devam :)
ya bugün adım at ya da ömür boyu emekle