-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar herkese iyi geceler öncelikle
Benim sormak istediğim bi soru var benim ingilizce niche bir sitem var pinterestten ziyaretçi çekmek istiyorum siteme benim alanım kadın sağlığı ile ilgili ama konu niche olduğu için çok bi makalem yok o konuda çokta paylaşım yok açıkçası ben atıyorum dövme ile ilgili pinler paylaşsam ama linki kendi sitemin linkini koysam bu spama falan girer mi bi zararı olur mu bana. İkinci sorum ise şu instagramdan fotoları kaydedip pintereste atıyorum ve attığım fotolar pinterestte yok ama sonuçta başkasının fotoları bunun için spam vs yermiyim şimdiden okuyan cevap yazan herkese teşekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Bir işe yaramaz bu. Gereksiz çaba. Oradan dövme gören ziyaretçi sitenize girince başka bir siteyi görecek ve hemen cikacak bu size ne kazandiracak?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Onu örnek vermek amacıyla söylemiştim benim yapmayı düşündüğüm mesela diş sağlığı konusunda bi site var mesela ama ben ordan diyet ile fitness ile ilgili pinler paylaşacağım bunun gibi bişey yani
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
foruma bakarsanız banlanan bir dünya hesap vardır yani zaman kaybı olur bence
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bunun için iki tane eklentiye ihtiyacın var.
1. WordPress Automatic ( bu eklenti belirlediğin bütün sosyal medya hesaplarından içerik çekip sitene ekleyebiliyor )
2. Pinterest Automatic ( bu eklentide sitende paylaştığın içerikleri otomatik olarak pinterest hesabında paylaşır )
Ban yememek için normal kullanıcı gibi paylaşman lazım programda saat aralığı verebiliyorsun 1 saatte bir paylaş dersen sorun olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
icra Takip Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sosyal medya uygulamalarından özellikle (face insta) algoritmasal (Takipçilerin Paylaşımları anasayfada görememe) sorununu yenemediğimiz sürece verilecek egitimlerin bi faydası olacağını sanmıyorum. Ama yine de takipteyiz.
İcra Takip Uzmanı