lostyazilim

Pinterest Telif Hakkı

7 Mesajlar 1.898 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Selfkan Selfkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Planlamaci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,

Bir karşı tebligat gönderdiğiniz için teşekkür ederiz. Karşı tebligatınızla ilgili işlem yapabilmemiz için, Dijital Binyıl Telif Hakları Yasası ("DMCA") tarafından gerekli görülen bütün bilgileri sağlamanız gereklidir.

Gerekli adımları aşağıdaki bağlantıda, "Karşı Tebligat Nasıl Verilir" başlığı altında bulunan listeden takip edebilirsiniz.

https://policy.pinterest.com/copyright

Karşı bildiriminiz şu bölümleri içermediğinden ötürü eksik kabul edildi:

- "Yalancı tanıklık hükmü altında içeriğin hatalı olarak kaldırıldığına hüsnüniyetle inandığınızı ifade eden bir beyan. "

- "Adresin bulunduğu yargı bölgesi için Federal Bölge Mahkemesi'nin yargılama yetkisini ya da adresiniz ABD dışındaysa Pinterest'in mevcut bulunabileceği herhangi bir yargı bölgesini kabul ettiğinizi ve (c)(1)(C) alt hükmü uyarınca ilk iddiada bulunan kişinin veya bu kişinin temsilcisinin yargı sürecini başlatma tebliğini kabul edeceğinizi belirten bir beyan"

Lütfen yukarıda istenen bilgileri ekler misiniz? Formalite gibi görülebilir ancak bu bilgileri edinmek, bildiriminizin tutarlı olduğunu ve yalancı tanıklık hükmü altında kaldırılan içeriğin asıl hak sahibi olduğunuzu veya materyalin hatalı olarak kaldırıldığına hüsnüniyetle inandığınızı göstermesi anlamında önemlidir. Karşı tebligatın bütün bölümleri olmadan işlem yapamayız.

Eksiksiz bir karşı tebligat aldıktan sonra, talebinizi inceleyip o noktada gerekli işlemleri yapabiliriz.

Pinterest DMCA'ya göre hazırlanan bildirim veya karşı bildirimlerde öne sürülen iddiaların doğruluğuyla ilgili bir yargıda bulunmaz. Eksiksiz sunulan bildirim ve tebligatlara aynı saygıyı gösteriyor, iki durumda da DMCA'nın gerektirdiği işlemleri uyguluyoruz.

Anna | Pinterest
BU MESAJA NASIL YANIT VEREBILIRIM ACIL YARDIM ARKADASLAR

wmaraci
reklam

serhat550 serhat550 serveryonetimi.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yapımcı/Geliştirici
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 267
  • Beğeniler 21 / 74
  • Ticaret 5, (%100)
olay sadece bu mu? daha önceside var gibi duruyor. ayrıca tebligat için neden senden bi adres istiyor. yapmak istese zaten yapar. emin olmadığın bir işlemi yapma başın ağrımasın. ayrıca orda tebligatı kabul ettiğine dair bir beyan ver diyor. ne beyanı diye sorarlar adama belkide gerçek olmayan bir fake maildir ve arka planda sana 1 milyon dolar borç bile kabul ettirmeye çalışıyorda olabilirler. iletişim kısmında iletişime geç. nedir bu e posta diye

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)
Selfkan
Lisansı & Telif hakkı sizde olan bir görsel/ürün için bildirimde mi bulundunuz? Bunun neticesinde size ait olduğunu belirten bir belge yada mahkeme kararı "Karşı Tebligat" olarak istiyorlar. Eğer telif hakkınız yada lisansınız yoksa, hatalı işlem bildiriminde bulunun derim.

• Üyelik 12.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Planlamaci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Ben baska bi siteden aldim aldigim site izin verdi fakat beni sikayet esen baska bir site onuda bulamiyorum pinterest de lisansim yok hatali islem bildirimi nasil yaparim

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Planlamaci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

enerjiveguc adlı üyeden alıntı

Selfkan
Lisansı & Telif hakkı sizde olan bir görsel/ürün için bildirimde mi bulundunuz? Bunun neticesinde size ait olduğunu belirten bir belge yada mahkeme kararı "Karşı Tebligat" olarak istiyorlar. Eğer telif hakkınız yada lisansınız yoksa, hatalı işlem bildiriminde bulunun derim.

Ben baska bi siteden aldim aldigim site izin verdi fakat beni sikayet esen baska bir site onuda bulamiyorum pinterest de lisansim yok hatali islem bildirimi nasil yaparim

• Üyelik 12.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Planlamaci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

serhat550 adlı üyeden alıntı

olay sadece bu mu? daha önceside var gibi duruyor. ayrıca tebligat için neden senden bi adres istiyor. yapmak istese zaten yapar. emin olmadığın bir işlemi yapma başın ağrımasın. ayrıca orda tebligatı kabul ettiğine dair bir beyan ver diyor. ne beyanı diye sorarlar adama belkide gerçek olmayan bir fake maildir ve arka planda sana 1 milyon dolar borç bile kabul ettirmeye çalışıyorda olabilirler. iletişim kısmında iletişime geç. nedir bu e posta diye

Direk pinterest den geliyor mail

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

Selfkan adlı üyeden alıntı

Ürünü yayından kaldırın. Aldığınız sitenin linkini gönderin. nasıl aldığınızı beyan edin (evrak varsa gönderin).

2019 Uluslararası Lisans Hakları kapsamında "Kişisel ürünlerin lisanslı ve telif sayılması" konulu ciddi yaptırımlar mevcut.
Bir öneri, webden aldığınız her görseli, videoyu, içeriği kullanmayın. Görselleri özellikle "Copyright" açısından sorgulayın. Yoksa ciddi başağrısına sebep olacaktır.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al