-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba. Sitem adına bir facebook sayfası açtım. Facebook tan reklamla üye sayımızı artırıyorduk facebook bir anda 1 günde sayfamı yayından kaldırdı. Ne yapabilirim? Verdiğimiz ücret boşa mı gitti? Ben böyle saçma bir şey görmedim. Bari sebebini yaz. Ya da uyar önce.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Normal kişisel hesabınızda siteden bir içerik paylaşır mısınız bakalım site engellemiş mi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Benim de buna benzer bir şey başıma geldi. Ben buradan biriyle anlaşıp sayfayı iki hafta içinde kurtarmıştı. kendisi ücretli olarak yardım etmişti. isterseniz mail adresini size gönderebilirim konuşursunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bildigim kadariyla artik site isimli facebook sayfalari parali aciliyor. Gectigimiz gunlerde denedim olmadi. (.net yapmistim) Olmayinca noktayi kaldirdim oyle oldu.Bu konuyla ilgili baska bolumler facebook yonlendiriyor ucretli ama..
http://www.jetdomain.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
noktalı değil benim hocam. Sayfa kabul edildi. Reklam dahi verdik. Ne olduysa birgün de kapattı. Zaten bu face yi anlamadım. Geçen de giriş yapamadım. Telefon filan her şeyi doğrulamışım. Bu sefer tutturmuş resmini köy diye. Başka resim de kabul etmiyor. Ben resmimi koymak zorunda mıyım. Zorla resim mesim bütün bilgileri alıyor. Resmi yükledik ama ne profilde ne de başka yerde var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Şimdi de reklamınız aktiftir diyor. Reklam aktif ama sayfa yayında yok. Ne yapıyor bu face anlamadım?