CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
O zaman Yazıları özetle yapmadan yayımlamaktan bahsediyorsun.Yani devamını okuyu kaldırarak.
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Anladım.
Bu blogcuların kullanmak istediği bir arayüze sahip değildir.
Satış, tanıtım gibi kategorilerin tercih ettiği bir görünüm.
Blog bir sitede sürekli aşağıya inen ziyaretçinin kafası dağılacağı gibi sitenin büyük bir bölümünden habersiz olacaktır.Mesela sidebar, header, son yazılanlar, arşivler, sayfalar vs gibi.
Ziyaretçi ne aradığını unutup sürekli karşısına anı kategoriden ama ilgisiz olduğu başlık ve içerikleri gördükçe bana göre bıkkınlık seviyesine gelir.
tabii ki bu benim şahsi düşüncem.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Eklentisi var ama kurulumu ve ayarları biraz yazılım bilgisi gerektiriyor. Bence gereksiz bir şey. Takip ettiğim birçok sitede bu özellik var ama hiçbirinde aşağı doğru kaydırarak diğer habere geçmiyorum.
Örn: webtekno
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
İşçi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Burada en büyük sorun, sayfalar kendi kendine yüklendiği için, geri tuşuna basıp örneğin Google’a dönmek istediğinizde bunu başaramamanız.
Defalarca geri tuşuna basıp hala sitede kalınca, o siteyi aklıma yazıyorum ve bir daha uğramamaya çalışıyorum.
Kullanıcı deneyimini sıfıra indiriyor. Buna bir çözüm bulunsa ben de blogumda kullanırdım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
satış uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** İ**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İnfilitescroll eklentisi var ama o da bazı temalarda etkisiz kalıyor . Genellikle temanın içinde ek sayfa şablonuyla gelmesi gerekir . Bu sayede aşağı kaydırdığında önceki yazıya otomatik geçer bunun içinde ek şablon gerekir . Yazılım bilgisi olan varsa yazsın herkes naziplesin .