1994 yıllarında başlayan, giderek kurumsal kimliğe doğru giden ve 2008 yılında ticari faaliyet olarak hayatına devam eden Medisoy, kurum dostumuz olan IBC Uluslararası İnsani Yardım ve Kalkınma Vakfı bünyesinde, İlkyardım ve Yangın Eğitim Merkezi olarak 2004 yılında faaliyetlerine başlamıştır ve üzerine aldığı misyon gereği, başta özürlü rehabilitasyon ve eğitim birimine ve diğer insani yardım konularına sponsor olarak görevini başarı ile sürdürmüştür.

2008 yılında vakıfla yollarını ayıran Medisoy, Sağlık, İlkyardım Eğitimi ve Danışmanlık alanlarında yılların birikimi, tecrübe ve bilimsel gerçeklere bağlılığı ile sizlerin çözüm ortağı olmaktan gurur duymaktadır. Birçok başarılı projenin öncüsü olmaktan övünç duyuyoruz.

Üzerimize aldığımız tüm çalışmalarda başarılı olmamız, işimizi önemsememiz, takip edip sürekli geliştirmemiz ve “Güven En Büyük Hazinemizdir” prensibi Medisoy’un temel ilkesi olmuştur.

Karanlığı aydınlatmada, olumsuzlukları fırsata çevirmede kara sayfanın altındaki güçlü markanız Medisoy sizlerin Sağlık ve Eğitim danışmanınızdır.
http://www.medisoy.com