lostyazilim
tr.link

WMaracı Üyelerinde Sigortacılık İşlemlerinde özel indirimler

3 Mesajlar 615 Okunma
acebozum
tr.link

vuslatim vuslatim www.segemdersnotlari.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sigortacı
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 141 / 140
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba;

Uzun süredir foruma üyeyim ve buradaki çok arkadaşın yardımlarını ve desteklerini gördüm. Bu nedenle öncelikle herkese çok teşekkür ederim.

19 yıllık Sigortacı olduğum için eski çalıştığım yerden ayrıldım, kendi yerimi kurmak nasip oldu ve çok sevinçliyim. 19 yıllık deneyim ve çevre sayesinde 25 sigorta şirketin acenteliği olduğumdan çok sayıda sigortalıma sigortacılık hizmeti veriyorum.

WMaracı üyesi olan siz değerli arkadaşlarımda sigortacılık ihtiyaçları olduğunda WMaracı forumuna özel olarak kazanç oranında indirim yapmayı düşünüyorum. Yani örneğin 100 TL karım var ise bunun 80 TL sini almadan geçmişten gelen vefa borcumu ödemeyi düşünüyorum.

Özellikle Trafik sigortası, Kasko sigortası, Konut sigortası yani aklınıza gelebilecek tüm poliçelerinizde çok özel fiyatlar vereceğim.

Siz değerli arkadaşlarımın sigortacılık gereksinimleri için tarafıma ulaşması yeterlidir. WMaracı üyesi olduğunu belirtmesi yeteri olacaktır.

Aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşmanızı rica ediyorum.

Ömer YILDIRIM
0553 786 47 28
omer@omeryildirim.com
iMonster enerjiveguc

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
webimgo

msa52 msa52 Web Tasarım Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Tasarım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 917
  • Beğeniler 142 / 175
  • Ticaret 40, (%100)
Haziran başında değerlendirebilirim. Eğer hatırlatma gibi bir güzellik yaparsanız (wmaracı üzerinden) o zaman görüşmek isterim.
xsafa vuslatim

kişi bu mesajı beğendi.

-Bura komple benim.

vuslatim vuslatim www.segemdersnotlari.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sigortacı
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 141 / 140
  • Ticaret 0, (%0)

msa52 adlı üyeden alıntı

Haziran başında değerlendirebilirim. Eğer hatırlatma gibi bir güzellik yaparsanız (wmaracı üzerinden) o zaman görüşmek isterim.

Tabiki takip listemize eklerim.. Ama ricam bilgileri whatsapp üzerinden iletmeniz ona göre kayıt acalım günü geldiğinde haber vereyim size..

05537864728

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al