-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sanirim yasak kalkmamis btk ya bagli
https://www.ihbarweb.org.tr de halen 5 numarali ihbar konusu mustehcenlik. Surekli alan adi degistirmek zorunda kalabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
irtibat: mrtdgdvrn9191@gmail.com
whatsapp: +12262103020
RaMiz25
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Okuyorum
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
geçen yaz esc siteleri ile çalıştım aşırı derece kar vardır reklamarı yetiyor belirli bir seo ile sıralamaya gelir site zaten esc sitelerinde mantık bol özgün makale . video sitesi ile de olay şudur
vide altı ve üstü reklamlar genelde büyütücü reklamı alınır reklam veren 1 kişiler genelde whos.amung.us kaydını ister benim sana tavsiyem esc sitesi açman videodan daha karlı bence ilan başı fiyat ve link sağlıya bilirsin sonrada bir alt alanadı acar video eklersin :)
numlock
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaslar soyle ornek veriyim birini gizlice cekip videosunu atmislar sonra sizde o videoyu koydunuz sitenize mahkemede sizin adinizda gecer siz kendinizi aklayana kadar 10 sene gecer
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
esc sitesi öyle basit değil sadece seo için kazancın %20 30 kısımını harcıyorlar ve rakipler devamlı saldırı yapıyor bunun içinde sunucu ve koruma içinde iyi para harcama lazım yine adult video içine bu geçerli ama kazancı evet güzel
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
RaMiz25 adlı üyeden alıntı
geçen yaz esc siteleri ile çalıştım aşırı derece kar vardır reklamarı yetiyor belirli bir seo ile sıralamaya gelir site zaten esc sitelerinde mantık bol özgün makale . video sitesi ile de olay şudur
vide altı ve üstü reklamlar genelde büyütücü reklamı alınır reklam veren 1 kişiler genelde whos.amung.us kaydını ister benim sana tavsiyem esc sitesi açman videodan daha karlı bence ilan başı fiyat ve link sağlıya bilirsin sonrada bir alt alanadı acar video eklersin :)
Fuhuşa teşvik ve aracılık büyük suçtur bilginize.
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!